Ptf https://www.hizliresim.com/8rbwfgd doktorumuz bepanthol sensiderm sonrada travazol kullandırdı ama yine hep aynısı oluyor travazol sürmek istemıyorum kortizonlu diye tecrübeli anneler belkı bi öneride bulunur🤷♀️
Ah_neredeee_vah_neredeee Ptf Ahh kıyamam çok fazla yayılmış .. hametan ve fito krem denediniz mi . Doku yenileme özelliği olan kremler . Birde tabi bu halini iyileştirmek için kısa bi süre daha Travazol kullanmanız gerekebilir
2maviboncuk Ptf Ah kuzum nasıl olmuş alerji gibi duruyor sanki poposunda falan varmı inşallah geçer hemen.
Ptf Btlazz Zeytinyağı denedim ama önce söndü sonra tekrar aynısı🤷♀️Sarı kantaronu denıyım o zaman ya😢
Ptf Ah_neredeee_vah_neredeee Ayy sorma baktıkca ıcım parçalanıyor 🤷♀️O kadarda dikkat edıyorum ama zeytinyağı denedim canım önce söndürdü sonra yine aynısı maalesef tesekkür ederim sarı kantaronu denicem
Ptf 2maviboncuk canım bende ondan endişe ettim ama başla hiçbir yerinde yok , sadece çenesinde vardı çenesi boynuna değdikçe yavaş yavaş orayada sıçradı😢diş yaparmı acaba bu şekilde oda var aklımda ama ilk bebeğim bilemıyorumki🥰
2maviboncuk Ptf Doktorunuzun verdiği ilacı düzenli kullanında geçsin bian önce canım. Çok geçmiş olsun.
mustafayamaninannesi Ptf pişik olsun kızarıklık olsun boynunda işçilik olsun kantaron sürüyorum ben hemen geçiriyor dene derim canım bi gün sonra geçiyor