Balevlatlar123 Kizikin döşeği aşırı kirli oyun oynuyordu hep içinde uyumuyordu su lekeleri çikolata lekeleri silmekle geçmez diyorum ki koyayım banyoya fırçayla hali yıkar gibi temizleyeyim güzelce sonra sabah güneşine koyayım kuruşun olur mu sizce?
Splash-Splash-Love Balevlatlar123 Bildiğimiz yün döşek mi? Onu açıp yünü yıkayıp kurutup dövüp tiftikleyip geri doldurmanız gerek. Diğer türlüsü yıkanınca birbirine yapışır daha kötü olur
Mom62636362 Balevlatlar123 bilgim yok üstte kalsın, ben alezsiz kullanmadığım için kir problemi yaşamadım bugüne kadar
cikolatali_waffle Balevlatlar123 koltuk yıkamacılar makine ile yıkıyor bir şey olmuyor yataklara sizin dediğiniz gibi de olur mu emin olamadım ama bir şey olmaz sanırım.
Splash-Splash-Love Balevlatlar123 He anladım alezsiz kullanmamanız yardımcı olurdu. Yıkama işini dediğiniz gibi yapabilirsiniz ama zor olabilir geç kurur gece nasıl yatarsınız? Sabah erkenden yıkayıp güneşe koyarsanız kuruyabilir. Siliyorlar genelde bende de leke yok bilemiyorum o yüzden. Kolay gelsin 😊
Balevlatlar123 Splash-Splash-Love kızımın yatağı zaten yanımızda yatar bir gece o sorun değil de yeterki birşey olmasın eşim kızar 😂😂
Mayisannesi34 Balevlatlar123 bilmediğim bir konu bir şey diyemiyorum ama yüzeyini silerken lekeler içe doğru işliyor 😊
183834 Üzerinin bütün kiri içine açar o cabuk süzülmez kokar sonrada ama tabiki siz bilirsiniz bi tanıdığımda denk gelmistim
183834 Balevlatlar123 dediğim gibi kiri içine akmış günlerce kurumasını beklerkende kokmuş sonra kurumuş ama o koku oyle kalmıştı atmak zorunda kaldı yani
Mom626363 Balevlatlar123 kurutmasi sorun olur yikarsiniz ama sikamazsiniz yatasin ici nemli kalir rutubet olur hali yikamaci cagirin yataslari yikiyolar