Merve50 Merhaba kızlar bebeğim 44 günlük ilk 20 gün çok güzel sütüm geldi ondan sonra varla yok arasında bişeydi şimdi baya azaldı mama vermek zorunda kalıyorum mamadan önce emziriyorum yine azda olsa anne sütü alsın diye ama artması İçin rezene çayı ve 3-4 litre su dan başka ne yapabilirim
Ygtakn Merve50 canım süt yapan gıdalar tüket mesala yulaf mükemmel süt yapar ben yulaf muz süt kuru meyve ypgurt karıstırıyorum yiyince sütüm öle cogalıyor ki önüm ıslak geziyorum
LilyaBn Merve50 günde 3ana 3ara öğün protein ve sebze ağırlıklı beslenin, kendinizi aç bırakmayın, ara öğünlerde kuru dut, hurma, kuruyemiş, taze meyve tüketin. Bol bol emzirin 🌸
changeyourlife Merve50 bestlak damla, humana still tee, karpuz, havuç ve komposto inanılmaz süt yapıyor bende
Ygtakn Merve50 keain dene canım ben bu sekilde oğlumu şükür 7 ay 25 günlük sadece anne sütü ile besledim
Merve50 changeyourlife ezo3535 Ygtakn çok saolun hepsini tek tek deneyeceğim inşAllah bende de fayda eder 🤲🏻❤️
Ygtakn Umuttttt ben haşlamadan sevıyorum hepsını hazırlayıp baya bekletıyprum sütü iyice yiyor sonra yiyorum ama evde aldıgım yulafı biraz robottan gecer inceltiyorım