Su1 Anneler günaydın bugün kızımın ikinci ay aşısı vardı olduk aşı kartını çıkardım çok ağladı o hengameyle düşürdüm galiba sağlık ocağında bulamadım çantada bebek arabasındada yok 3 ayda doktorumuza gidicez ondan istesem veririm
Oykuaygun Su1 verir herhalde. Ya aşıdan sonra bebek ağlarken bir şeyler anlatmaya çalışıp aşı kartı kimlik falan tutuşturuyorlar ya elimize nefret ediyorum
Serrax Su1 aşı kartı önemli değil ki zaten e nabızda görünüyor bebeğin vurulduğu aşılar. Ben hiç aşı kartı taşımam yanımda direkt e nabızdan bakıyorlar kendim bile açmıyorum
Pinar_kb Su1 onlar kayıt tutuyorlar zaten. E nabızda da görürsünüz. Ben aşıya gidince ilk önce kartı verip yeni randevu tarihini alıp kartı cebime koyuyorum. Sonra aşı yaptırıyorum
Su1 Pinar_kb normalde bende öyle yapıyorum zaten kendi ebemiz yoktu kızım çok ağladı o arada oldu zaten sağolun yorum için
mucizelerin_annesi Su1 canım sağlık ocağında yedek kart çıkartıp veriyorlar malesef bizimde başımıza geldiği icin
alparlaninannesi Su1 Sağlık ocağında vermiyolar ben kaybettim aynı şekilde doğum yaptığım hastanede yeni doğan katından aldık ama hâlâ boş asi kartı bilgisayar dan bakiyolar gerek de yokmuş aslinda