Annevebebek changeyourlife bizim ateşimiz çıkmıştı 2. Ay asisinda umarım sizi çok fazla etkilemez şimdiden geçmiş olsun ateşi çıkarsa calpol verin birde calpolu dolapta değil oda sıcaklığına bulundurun 😊
changeyourlife Annevebebek yaa sormayın ateşle baş etmeye çalışıyoruz geceden beri bi atlatsaydık çocukları perişan ediyor bu aşılar
changeyourlife Sln4500 banada doktor dolapta sakla demişti ama birden vermek gerekiyor ya o da soğuk oluyor o yüzden yenisini aldık her ihtimale karşı diğer dolapta sakladığımı kullanmıyorum oda sıcaklığında saklıcam artık
Annevebebek changeyourlife aynen öyle insan kıyamıyor ama onların iyiliği için bir kaç gün idare edicez artık 2. Ay aşısı genelde çoğu bebekte ateş huysuzluk yapıyor diğer aşılar sorunsuz bir şekilde geçer inşallah 🥰
Ebrudgnclskn changeyourlife soğuk verdiğin için oturmuş kurmuştur. Öyle durumda hemen emzirin sıcak süt gitsin midesine 1.ay açısından ateşi olmuştu benimkinin
changeyourlife Ebrudgnclskn aynen bende bilmiyordum ama tesadüf dediğiniz gibi yaptım teşekkür ederim öneriniz için ☺️
sevdegnky changeyourlife çok şükür hiç bir problem yaşamadık. Tabi ki her bebeğe göre değişiyordur. Bol bol emzirdim sık sık da kontrol ettim ateşini normal bir gün geçirdik