Denizezgi Merhaba Arkadaslar. Corlu da cocuk kardiyologu, anne karninda fetal ekokardiyografi yapan hastane, doktor var mi bildiginiz?
HatunKisisi Denizezgi vegadaki niyazi bey geçen gün çorluya da çocuk kardiyolojisi doktoru geldi demişti bana ama hangi hastane olduğunu hatırlayamıyorum arayıp bi sorun vegaya vatanı ve reyapı
Kubramndc Denizezgi Fatih Köksal binnetoğlu var çocuk kardiyoloji olarak . Kapaklıdan çorluya yeni geldi. Fakat adres olarak bilmiyorum ama araştırınca bulunabilir. Biz çok memnun kaldık . Çok açıklayıcı konuşuyor gerçekten tavsiye ederim .
imrenb HatunKisisi merhaba bende corlu da yasıyorum ve iyi bir cocuk doktoruna ihtiyacım var niyazi bey den memnun musunuz.
HatunKisisi imrenb biraz soğuk bi doktor kararsızım açıkçası. Vega’da bir de yonca hanım var çok seviyor çocukları baya ilgili o da iyi bi doktor tavsiye edebilirim
HatunKisisi Denizezgi doç. Dr. Fatih Köksal Binnetoğlu, instagramdan bakabilirsiniz hastanede değilmiş kendi yeri varmış iletişim bilgileri var instada da Google’da da
Denizezgi HatunKisisi ozel muayenesi var degil mi evet bu doktora bakmistim. Ayrica cerkezkoyde varmış optimedde özgür kizilca, ilk bebegim icin ona gitmistik simdi optimede geliyormus.
Kubramndc Denizezgi 2 ay öncesi 350 TL ye muayene olmuştuk kapaklıdayken. Eko ve ultrason için falan ek ücret alınmadı . Şuan çorluda muayene ücreti değiştiğimi bilmiyorum fazla oynayacağını sanmıyorum yinede