Elifismail Ya kızlar sizinkilerde böylemi surekli buyuk kucuk dinlemeden vuruyo bisey atıyo ne yapacağımı nasıl davrancagimi bilmiyorum
Deletedmom_36 Elifismail hic oyle seyler yapmiyor kizim tam 24 aylik.komsumun oglu 27 aylik onda vurma huyu var ama kuzenlerinden gordu.acaba sizinkide birindenmi gordu?oturup guzelce anlatsaniz insanlari onun yaninda sevseniz o sekilde ornek olabilirsiniz sanirim
Mucizem_0809 Elifismail yani buda geçici bi evreymiş dün görümcemin kızına sopayla vurdu kız sevmek için eğildi tokat attı ay bide ısırıyo 😭
FHKK Elifismail Ahh benim oğlumu gördüm postta. 25 aylık herkese vurmak istiyor. Özellikle eltimin oğluna (4) yaşında. Allah’tan o sakin oda aynı tepkiyi gösterse neler olur düşünemiyorum açıkcası. Eline terlik alıp bana da vurmaya başladı neden öyle anlamıyorum kızınca daha fazlasını yapıyor 🙄🙄
Ayklz Benimki de vuruyor ancak teyzesi ve dayısı vur kızım deyip vurunca da güldüler.Kizim da oyun sandı alışkanlık haline getirdi.Büyük tepkiler vermedim o vurdukça öp sev gibi telkinlerde bulundum.Simdi biraz daha azaldı çok şükür.
Winnithepooh Elifismail 23 aylik oglim vurmanın yanında birde cimcime isirmada var ama.bana sadece babasına bisey yaptığı yok 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mdhaaa Elifismail en zorlandığım yaş galiba kızım 27 aylık sürekli ağlama bağırma vurma. Tepki vermiyorum ağladığı zaman kendi kendine susuyor. Vurduğu zaman parka gitmeme cezası veriyorum düzeliyor şükür güzelce konuşuyorum. Vurursan canı acır üzülür birdaha yapma diyorum. Ceza olarak parka gitmeyeceksin diyorum ve götürmüyorum. Kesin ve net olun konularak anlatın