msdenizkky 33 günlük bebeğim emiyor doyunca gazını çıkartmak için omzuma aldıgımda gazını çıkartıyor. O esnada ya da aradan bir kaç saniye geçince kusuyor. Reflü mü yoksa fazlasını mı çıkartıyor? Kesik süt gibi çıkartıyor
Hohomoromu msdenizkky Reflü de olabilir fazlasınıda çıkartıyor olabilir canım reflü yastığı al bi dene istersen ama kesik süt şeklinde kusması normal doyduğunu gösteriyor muhtemelen fazlasını çıkartıyor gazla birlikte 👍
Efemmm msdenizkky canim bana da ebe tanidigim emdikten sonra hemen sirtina alma mide borusu kisa oldugu icin hemen cikiyor dedi . Emdikten sonra 15 dakika falan basi kaalkik sekilde tutup sonra gaz cikartma olayina girmeliymisiz reflu yatagi onceden almistim ben cok memnunum istersen suanda e bebekte indirimde var
msdenizkky Hohomoromu sevındim eğer öyleyse hani sütü kaynatırızda kesik kesik olur ya o sekilde ama bazende fıskırır gibi kusuyor bilemedim sürekli kafası yukarıda yatırmaya calısıyorum
snowflake msdenizkkybebegim 3 aylık 17 nisanda adet oldum önce kahverengi leke geldi sonra kırmızıya döndü spiral taktırdım ve hâlâ duracak gibi degil
msdenizkky Efemmm cok tesekkür ederm deneyeceğim dediğini reflü yatagım var ilk cocugumda almıstım kullanmadım lazım olmamıstı