Song Arkadaslr ihsal bebeğim 14 aylık gunde altı defa kaka yapıyor normalde 3 kere yapar,sarı ve cıvık.ihsal icin ben şunu yaptım şak diye kesti dediğiniz bir yiyececek ıcecek yontem war mı
[silindi] Song mama içiyorsa Bebelac lf ishal maması onu kullanın bide probiyotik alıp mamasına katin .
glbgci Song 12aylık oğlum 10gündür ishal enterogermina kullanıyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle ama henüz geçmedi bekliyoruz
Sedonay Bende bekliyim burda 7 aylık pataes muz işe yaramadı eczaneden maflor aldık probiyotik suyuna veya yoğurduna karıştırıyorsun ondan iki tane yaptım çocuk kendine geldi birsz daha toparlanmasını bekliyorum sizde deneyin
Sahraligunler Arenilay- bacım Allah affetsin bnde ihsal basetmek yazınca dini bir terim sandım ihsale ihsana ermek gibi
SbnmTlg Kayısı, erik yerdirmeyin onlar bazı bebekleri direkt ishal yapıyor. İnet sütü içiyorsa içirmeyin. Yiyorsa avokado, muz, probiyotik yoğurt( activia) ve bol su içirmeye çalışın. İnşallah tez zamanda iyileşir 🙏🏻🌸
Rikaa Song isal probiyotiksiz gecmez. Cocuk susuz kalir. Maflor yazmislar zaten temin edin 7 gun kullanin gecer.
ikbalkr Salgın varmış sanırım oğlum 8 gündür ishal. Doktor reflor bi de çinko yazdı bugün kullanmaya baslicaz bakalım. 10 ayligiz
Pamuk_seker Song gecmis olsun canim insallah düzene girecektir 😇muz haşlanmış patates yedirirseniz tutacaktır 😍