Dryalp Masalimk benımde öksürmeye başladı ara ara bende gidicem valla onu doktorlar daha iyi bilir canım
Lenagazel Masalimk balgamlı ve halk tabirince takırtı ile öksürüyorsa ve öksürürken hırıltı varsa sırtında ciğerden geliyodur canım
GoGirl Masalimk 2 cocukla artik oksurugunden anliyorum bogazdan mi cigerden mi geliyor ama en neti icin doktor tabiki gecmis olsun
Kumsal-Arden Masalimk nefes alıp verirken karnı mı inip şişiyor yoksa göğüs kafesi mi buna dikkat edin. Karın bölgesi ya i diyaframdan alıp veriyorsa normal ama tabi yine de doktora gidin mutlaka. Geçmiş olsun.
Msbebek Röntgen çekiyorlar bizimki yeni doğduğunda fotoğraf çekiminde usumustu röntgen çektiler dinlediler fln öyle anladılar
Lenagazel Koala06 Evet röntgende belli oluyor doktora gideceğim dediği için söyleme gereğinde bulunmadım. Dikkat etmek gerekiyor ciğerleri çok hassas çünkü
Koala06 Lenagazel Aynen .bende tecrübesizim bu konuda allah korusun ciğere inse anlayamam heralde 😕 o yüzden en ufak bi öksürükte doktora gidiyorum
Lenagazel Koala06 oyyy ♥️♥️ Hemşire olduğum için biliyorum yoksa bende hastanede sabahlardım inan anlıyorum seni
[silindi] Masalimk röntgen çekmeden nasıl bilinebilir ki benimkilerde öksürüyor bende dünden götürdüm filmde bir sıkıntı çıkmadı en iyisi bir film çekilmesi