Yeniyanne27272 Bebegim 4 gündür kakasını yapmıyor ne yapabilirim acaba eşim görevde hastaneye gidemiyorum 😔
alpimm1203 Yeniyanne27272 kulak cöpüne biraz zeytinyag sür poposunu uyar , iyi degil ama ben ancak öyle care buldum. Sert geliyorsa iyi degi kabiz demek aam yumusak olmasi gerekti gibiyse 4 gunde bi skinti yok
alpimm1203 Yeniyanne27272 sirf anne sutu alan bebekte kabuzlik olmazmis . 10 gune kdr kakasini yapmamasida normal mis
Esen_93 Yeniyanne27272 bebeginiz gazini rahat cikarabiliyorsa ve ikinma yoksa bekleyin biraz daha derim. Ama eger kabizlik durumu varsa bir cay kasigi zeytinyag verebilirsiniz. Ve hala yapamiyorsa pamuklu kulak cubugunu zeytinyagina batirip poposunu uyarabilirsiniz.
glcncbn Yeniyanne27272 5 gündür benim kızım da yapmadı şuan 1 aylık. Akşam gliserinli fitili minik parçahaline getirdim kremleyip koyduk. Koyduğum gibi kakasını yaptı.
Yeniyanne27272 alpimm1203 şimdi dediğinizi yaptığım kuşak çöpü cok rahat girdi yumuşaktı bugün 5. Gün normal mi ki
Yeniyanne27272 alpimm1203 maalesef doyamadığı için mama kullanıyorum mamayı 1 hafta kullandım bi şey olmadı şu 4 gündür yapmıyor
alpimm1203 Yeniyanne27272 mama bende kuölaniyorum oyzfn oglum dogdu dogali kabiz🙄 mama 4 bucuk syligiz ve hala cok zorlaniyor. Simdi msmaya ilkkez gectiniz icinde bagirsaklari alismaya calisiyor olsbilir cok ikinirr zorlanirsa o kulak cöpu yontemini deneiyn eskilerde öyle yaparmis zamaninda
Burculiceee Banyo yaptırıken karnını ovun sabunluyen poposunu falan yıkayın doktora gittiğinizde lavman. Verecek bebeğiniz çok rahatsız ise eczanesen siz alıp evde kendiniz yapabilirsiniz ben evde yaptım ilk aylarda libalaks
Supermomy1 Yeniyanne27272 merhaba zeytinyagini direk kasikla degilde mamasina 1 cay kasigi karistirip verebilirsiniz doktor tavsiyesiydi
AAsyaa Yeniyanne27272 canım karnı şiş değilse ve de çıkardığında kakası da sert değilse yalancı kabızlık. Anne sütüyle beslenen bebelerde 10 güne kadar yapmaması normal ama işte huzursuz olduklarında bizde huzursuz oluyoruz benim bebeğimde bugün dördüncü gündü sabah yaptı evde bayram havası 🤣
Esen_93 Yeniyanne27272 o zaman mama iciyorsa eger mamasina 1 cay kasigi zeytinyagi koyabilirsiniz. Eger gene yapamazsa dedigim gibi poposunu uyarin.
Zahidealc Yeniyanne27272 benim bebeğim de bes gün yapmadı hiç takmayın bir şey olmaz on Güne kadar normal diyor doktorlar