Gigyyy Busra-barlad cuma olacağız biz de,bekleyeyim ben de ,kolda ağrı, iltihaplanma vs oluyor diye okumuştum 😟
bitterdelisi244 Busra-barlad valla hıcbsey olmadı hafif ateslnme oldu ondada calpol verdim bi skıntı olmuyo artık cogunda
Jade06 Busra-barlad Merhaba. Bebeğim 2 ay 10 günlük. Aşılarını bugün yaptırdık. Verem, karma ve zatürre dedi hemşire. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık şükür. Bu saatten sonra ateşlenir mi bebeğim acaba bilemiyorum. Gözüm üzerinde ve uyuyamıyorum bu yüzden. Bol bol emzirmeye çalışıyorum, sürekli kucağıma aldım ilgilendim bugün. Umarım rahatsız olmaz
Miroley Ateş yapıyor biraz, birde banyo yaptırmamak gerekiyor 1 2 saate bir olcmustum ben birde bizim 4. Ayda kolu kızardı 6 aylığız hala kızarık hemen iz çıkmıyor tutmadı diye düşünmeyin ☺️
Gigyyy Jade06 gece devamlı bakın ,bizim birden gece ateşi yükselmişti 1 çay kaşığı calpol vermiştik dustu sonra ,sorunsuz atlatın inşallah 🌼
Jade06 Gigyyy Ateşinin yükseldiğini nasıl anladınız peki? Ağladı mı gece? Yani siz uyurken mi yükseldi? 🙁 Korkuyorum da biraz.
Gigyyy Jade06 saat başı kontrol ettim, alarm kurun gerekirse ,huysuzlanmadi da ateş ölçerden bakınca gördüm,sabah mi oldu aşıyı ,1 2 saat içinde göstermezse daha çıkmaz diye düşünüyorum,
Tahannesi25 Busra-barlad bizde yarın olucaz burayı okudukça endişe yaptım inşallah ateş ağrı falan yaşamayız bizde
Cansuuuu35 Busra-barlad benım o an hiçbirşey olmadı canım ateş ağrı VS ama gitmeden yarım saat önce parol içirdim de gittim 2 ay sonra aşı izi çıktı morardı iltihap topladı büyüdü ebeye sordum aşı tuttu demek iyi bişey dedi ama çocuk doktoruna götürdük ilerlemiş antibiyotik kullandık krem şuan yok gibi bişey ve kendı kendıne akıyor
Adaduygu Busra-barlad benim bebiste ates huysuzluk falan olmadi allaha sukur 2. Ay asisinda vuruluyo zaten simdi 1,5 ay gecti nerdeyse suan verem asisi yeri su toplar gibi oldu oda normalmis
Jade06 Gigyyy Yok çıkmadı çok şükür. İnce giydirmiştim zaten. Üstünü de örtmedim. Sürekli emzirdim ve kontrol ettüm. Rahatsız olmadı bebeğim 🙏🏻