Shdymn Kızım on aylık oldu ama bir türlü birşey yediremiyorum ek gıdaya geçtiğimiz de çok güzel yoğurt çorba yiyen bebek gitti yerine ağzına kaşık sürdürmeyen bebek geldi sadece kaşıkla su içmek istiyor ne çorba ne yemek yediremiyorum varmı bebeği böyle olan
Selininannesi1609 Shdymn bizde aynı durumdayız diş çıkardı arka arkaya acıyacak korkusuyla mı yemiyo ki demiştim başlarda ama hala yememeye devam diyete girdi sanırım 🤷♀️
Esrams Shdymn merhaba yaklaşık 1 ayımız öyle geçti bizimde yemeği oyun ekleyerek neşeli bir şekilde yedirdiğimde yemeğe başladı birlikte masaya otırduk ailecek bilmiyorum yediklerimizin tadına baktırıp kendi sevdiklerini yedirdim
Barlasb10 Bizde öyleyiz ama beğendiği şeyler olursa yer yoksa hepsini yere atıyor ekmek olsa her öğün Değmeyin keyfine ben yine de sabırla bekliyorum bazen ben yiyorum o zaman da yiyor bazen ağzında tutuyor öyle oynuyor geçiçi bi durum diye düşünüyorum ama 🤔
Shdymn Barlasb10 inşallah geçici durumdur kaşıkla yemiyor birşey elimle pilav makarna veriyorum bi iki alıyor daha istemiyor 🤷🏼♀️
AdemCicekAli 8 ayligiz bizde de durum aynı , yememesi gereken her şeyi yemeye hevesli . Biz yemek yerken saldırıp elimizdekini alıyor , ona özel yaptığım binn bir çeşit çorbayı yemeği yemiyor . Süte güveniyor sanırım
Shdymn AdemCicekAli aynen süte güveniyor olabilirler inşallah geçici durumdur yoksa dışarı da filan insan her zaman emziremiyor rahat rahat
Shdymn Esrams bende neler denedim ama bir de inat huyu da var ağzını açmıyor kaşıkla su verdiğimde açıyor yemek verdiğimde anlıyor açmıyor değişik çocuk 🤣🤦🏼♀️
Elamela Bizde aynı şekildeydik . Doktor kontrolüne gittiğimizde doktorumuz uyanır uyanmaz emzirme . Önce yemek yesın sonra emzir demişti . Gerekirse 3 saat aç bırak dedi. Yemekten yarım saat önce su dahil verme dedi bizde işe yaradı . Yada bebeğim düzeni sevıyor bilmiyorum