esleminannesi2 Kızlar benim kızım 7.5 aylık mama suyunu hala kaynatıp soğutup veriyorum buna gerek var mı direk su kullansam olur mu
Busralnann esleminannesi2 acelem varsa bende arıtmadan ılıtıyorum ama iyi mi yapıyoruz bilemiyorum açıkçası 😕
dlnelsn esleminannesi2 Ben suyu kaynatıp ılık olmasını bekliyorum sonra termosa boşaltıp kapağını kapatıyorum acıktığı gibi hemen ordan doldurup mamasını yapıyorum soğumuyor termosta hem çok pratik oluyor sizde öyle yapın çünkü çocuklar mama isteyince ağlıyor tek olunca kimseyede bırakamıyorsun suda kaynanayana kadar zor oluyor ya ben çözümü öyle buldum tavsiye ederim
esleminannesi2 Asel_sahra bi kaç yerde veriliyor diye duymuştum aslında ama demek ki verilmiyormuş bende bilemedim şimdi 😕
Asel_sahra esleminannesi2 sabah cay yapinca fazladan cayciya koyuyorum kaliyo aksama kadr kullaniyorum ordan ama bazen denk getirmiyorum . Direk cesme agir olur aritici belki biraz daha masum
esleminannesi2 Asel_sahra ben arıtıcıdan kullanmıyorum aslında arada normal içme suyunu hiç kaynatmadan kullanıyordum
Berilelif esleminannesi2 canım. Valla ben genelde kaynatıp bekletiyorum acıkınca hemen ılıtıyorum şimdi kaynattım suyu geceye hatta sabaha kadar yeter acıkınca 1 dkkmı alıyorum ısıtmak
pelinsss İçme suyunu kaynatıp termosa koyuyorum, 6-8 saate kadar sıcak tutuyor. Çok sıcaksa soğuk suyun altında soğutuyorum biberonu öyle mamayı ekliyorum. 11 aylık oğlum
Ozgu77 Bebeğim bir yaşında bu ay doktor kontrolünde bende bunu sordum doktorumuz 3 aydan sonra kaynatmaya gerek yok ama evdeki damacanayı cam şişeye çevirin en sağlıklısı o dedi aylardır boşa kaynatmışım🤷🏻♀️