Canavarannesi1
Belirli bir uyku düzeni oluşturmanızı tavsiye ederim ilk on gün zorlanacak kaç aylık olduğu önemli bu konuda uyku saatlerini emzirme veya mama sonrası şeklinde ayarlayın beşiğine koyup seveceği bir niniyi açın veya siz söyleyin bu sırada elini tutun bebeğinize ne yaptığınızı aşama aşama anlatın en güzel öğrenme zamanları olduğu için farkedeceksiniz ki alıştıktan sonra siz bekletmeden kendi kendine uyuyacak ve uyuyacağı zaman odasında beşiğinde uyumasını sağlayın işte mesala atıyorum kızım bak odana geldik sen burda uyuyacaksın evet şimdi ışığı kapatıyorum yanındayım elini tutuyorum korkma vs gibi cümleler söyleyin poposunu pış pış yapın sonra hep aynı şekilde salonda oturma odası vs oynadığı oda ile uyuduğu odayı ayırt etsin hergün aynı saate uyutun akşamları da loş ışık sakin bir melodi ile .uyku arkadaşı ve emzik en güzel destek
Benim kızım 3 ay 23 günlük 2 ayından beri sallamadan beşiğinde uyuyor veya yatağıma alıyorum ona mini söylüyorum bakıyorum kapanmış gözler hemen yatağına koyuyorum uyandığında işte yanındayım korkma diyip elini tutuyorum gözlerini tekrar kapatıyor