Pantikatak Dolunay varken bebekler uyuyamıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum aydan gelen ışıklar insan vücudundaki melatonini azaltıyormuş. İki aylık bebe on saattir uyumuyor meselam acaba dolunaydan mıdır geçen gün de dolunay varken uyumamıştı ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış
Belgiansareweird Pantikatak ben takip etmiyorum ama ne zaman bebegimde farkli birsey veya huysuzluk varsa dolanaya varmis diye okuyorum. Yani bu yuzden sanki biraz dogru gibi geliyor bana
mihrosum Pantikatak valla kızım 20 aylık ne zaman uymuyorsa bakıyorum 1gun onceden baslıyor bizde. Hep tuttu
Tuba Pantikatak Ben dolunayı takip etmem ama görümcemin 4 çocuğu var ve onda hepsi etkileniyormuş. ben ne zaman ona gece çocuklar uyumadı desem, dolunay vardı ondan etkilenmiştir der, öyle internete bakarım hakikaten dolunay olduğunu görürüm🤷🏼♀️
Pantikatak Mnbzz kesinlikle etkiliyor bebekleri ben de tesadüfen twitterda gezinirken bir makalede okudum
Pantikatak Tuba bugün hiç uyumamıştı bizimkide sonra arabayla çıkalım belki uyur dedim bi baktım dolunay var bende ordan anladım artık ya
Tuba Pantikatak benim oğlum da 2 gecedir uyanıyor sabahlıyor☹️ ben hasta olduğu için yoruyordum ama siz söyleyince baktım evet dolunaymış
TinkyWinky Pantikatak benim oğlumda iki üç gecedir gece uykusu bölük bölük ağlayarak uyanıyor gripte oldu tabi 😒ama dolunayın etkisi olduğuna inanıyorum bende 😞
ulkercikolataligofret Benim dikkatimi çektiğinden beri bakıyorum dolunay zamanları çoğunlukla uykuda sorun yaşıyoruz. Yine 3 akşamdır gece emmeye kalkıp bir daha uykuya dalamıyor 4. Aydan beri ilk kez 4e kadar uyuyamadığım bir gece yaşadım 🤣 Ben inanıyorum 💯