Cinarefe 11 aylık oğlum ateş ve oksuruktrn dolayı 4 gündür antibiyotik kullanıyoruz. O günden beri poposunda çok aşırı pişik oldu , yüzünde ve vücudunda fazlaca isilik oluştu. Böyle bir şey yaşayıp bir çizim bulan varmi
Oznurcoskun Cinarefe antibiyotik kullandıgı için sürekli tuvaletini yapıyor o yüzden pişik benim kızımda kullandıgında öyle oldu ilacı bitince antibiyotiği vücudundan atana kadar devam etti hakiki zeytin yagını pamuga batırın ve sürün poposuna
ErdoganEda Cinarefe dün ablam daydım görümcem le onun kızıda pişik olmuş ablam saglıkçı e vitamini verdi kremini sürünce sabah akşam sür hemen geçirir dedi deneyin
Nessay Cinarefe antibiotikle birlikte probiotikte kullanın o zaman alerji rsiki az oluyor diye biliyorm
Efemm Cinarefe doktorunuzun numarası varsa arayın söyleyin karın çevresi isilik gibi mi bırak canım kullanmayı
Burcubatur Hametan ve trosdy o kadar iyi geliyorki ikisini karıştırıp sürüyorsunuz kullanmadığım pişik kremi kalmamıştı bi arkadaşım önerdi bu kremleri bir günde geçirdi daha önce almadığıma o kadar pişman oldum ki çocuğum altını açtırmak istemiyordu acısından
Dyunak Pişik için doktorun dediği kremlerine kullandım ama fayda etmedi sudocrem aldım temizleyip kuruduktan sonra bolca sürdüm geçti iki üç kullanımda deneyin