Anakralice48 KaderturanAlp daha da uzun sürer gibi geliyor artık bitmiycek mis gibi çok gelmiyo günde bir pedi bile doldurmuyor ama sıktı artık korkmayada başladım
Barlasb10 Sanki biraz uzun sürmüş gibi kadın doğumcunuza bi gidin isterseniz azalarak bitmesi gerekiyor diye biliyorum benim o şekilde olmuştu 40dan önce bitti son gün hafif leke olmuştu
Limonataa Anakralice48 35 e kadar normal adet gibi oldum o günden sonra peceteye geliyor kahverengiye daha yakın
Barlasb10 Benim ilk doğumum öyle çevremde de çok yok annem teyzemler falan da bu şekilde olmuş o yüzden pek bilgim yok maksimum kaç gün sürer diye
Limonataa Anakralice48 çok nadir de olsa pembeye dönüyor daha kırk kontrolüne gidemedim haftaya gideyim de sorucam
Anakralice48 Barlasb10 acaba adet mi oldum diyorum lohusa kanaması bitmeden adet olunur mu bilmiyorum ama
Barlasb10 Anakralice48 30. Gününde falan bitmişti 39-40 günde hafif lekelenme olmuştu aradan 1 hafta sonra adet olmuştum belki birleşmiştir sizin de
Anakralice48 Aselkooo çok korkuyorum hastalık mı var acaba diye yemeden içmeden kesildim psikolojim alt üst resmen
Barlasb10 Anakralice48 şimdi ne desem boş ki herkes farklı farklı şeyler yaşıyor ama adet olduğunuzda ki belirtiler varsa anlarsınız aslında