Mervecik1 Songulayaz Kızım 7 ay 15 günlük, kehribar kolyesini 3 aylık olduğunda takmıştım; belki de 4. Ayına dogru. 2 tane dişi var, ve hiç salyası akması:) görenler de şaşkın zaten, gerçekten işe yarıyor. En azından hiç salyası akmadı 👍🏼
Sedakanikyiss Songulayaz Ben kullanıyorum dişimiz daha çıkmadı ama çıkmak üzere bu aralar, salyamız hiç akmıyor desem yeri var.
ikikizannesi Ben kullaniyorum tots an more dan aldim gercegini piyasada cok fazla muadili var alali 10 gun oldu suan salyasi neredeyse hic kalmadi onun disinda gece uykusuna sanki biraz etkisi oldu
Nefes ikikizannesi ben dün gdansk,tan aldim ama kolye degil bileklik daha takmadim bugun takacagim acaba sadece kolye mi iyi diş için esim aldirmadi farketmeyiz boynuna bişey olur falan sacmaladi azcık 😂🤣 bilekligi de gizlice aldim kehribar tasinin en yogun oldugu yerdeydik boş donmek istemedim baya da pahalıymış ama cok şahane seyler vardi kehribardan ağaçlar bile yapmışlar bayıldım minicik minyatür boy bi ağaç aldim parmağım kadar 150 lira 😲😲
Albertosss Nefes çok güzeller gerçeğini bulmak zor bende kızıma bilekliğini aldım 85 tl . kullanıyorum bir ay oldu inşallah etkisini gösterir . Sadece diş için değil nazarada çok iyimiş Rabbim korusun yavrularımızı
Tugbaalya Bizde kullaniyoruz bebegim 10 gunlukken almıştım 90 tlye kolyesini bebegim kolikti gaz problemi uyku duzeni salyası hepsini duzene soktu ozellikle salyasinda gozle dorulyr azalma var tavsiye ederim suan 4 aylığız boynuna takamiyorum egzamamiz oldugu icin yakasi citcitli tsort body vs giydiriyorum citcitlarin arasina geciriyorum bogulma tehlikeside olmuyo hemde gozumun onunde oluyo
hellomom Tugbaalya bende ayak bileğne takıyorum gaz için biraz etki eder gibi ama mükemmel bir etkisini de göremedim. Belki taşın kaliyesindedir. Siz nerden aldınız?
ikikizannesi Partk cok aman aman bi etkisi yok yala huysuz ve disleri kasiniyor ama 1haftada salyasi kesildi
Tugbaalya hellomom biraz inancla alakali sanırım canim inanarak yaparsan olur ya onun gibi tabiki aman aman bir sonuc vermiyor ama takmadigim zamanlar gozlemledigimde farki görüyorum instagramdan kehribardiskolyemm diye bi sayfadan aldim tavsiye üzerine sertifikasiyla falan geldi