Zeydaliannesi Arkadaşlar yenidoğan bebeğim var bu havada ne giydiriyorsunuz nasıl giydirilmeli ? Zıbınla dursa üşür mü
Vns_mina_21 Zeydaliannesi 1 ay 2 günlük bebeğim evde zıbınla tutuyorum üstüne Müslin bezi ayağına çorap tamam
JackDaniels Zeydaliannesi Bence üşümez. Sadece uyuduğu vakitlerde beline doğru ince bi müslin örtebilirsiniz
Zehr Oda sıcaklığına bağlı. Kısa kollu zibin ve şort giydirin bakın göğüs ve ense kısmını kontrol edin soğuksa üşüyor demektir. Şort yerine uzun bir şey giydirirsiniz
Mehmettugra_ask Zeydaliannesi üşümez eğer kalın ve sıkı giydirirsen bu havada bebeğin isilik olabilir eğer isilik olursa gülsuyu ile vücudunu silmelisin.
Mehmettugra_ask Merhaba arkadaşlar bebeğim 2 aylık ve bugün aşı oldu ateş düşürücü verdim ateşi yok fakat çok huysuz kaç gün böyle devam eder?
sedasyln Mehmettugra_ask oy minik kuzunun ağrısı vardır annesi. 2 ay aşısı zor bi aşı 3 4 gün biraz mız mız oluyolar sonra geçiyor. Bi an önce iyileşsin inşallah 🤲🏻
sedaomur26 Mehmettugra_ask 2 gün sürer. Ama gece yine kontrol edin ateşi olmasın Allah korusun ateş vs. Yapar uykuda.
Mehmettugra_ask sedaomur26 ateş düşürücü verdim yaptırmaya götürürken tekrar ne zaman verebilirim sizce
sedaomur26 Mehmettugra_ask hayır hayır bunu sakın kendine yapma neden bilinçsiz damgası vurdun ki hemen kendine daha ilk bebeginmis benim kızım ilk doğduğu zamanlar bende aynı senin gibiydim çok korkuyordum ağlıyordum ama hepsi geçti bitti şuan kızım 32 aylık oldu bile. Bebeğim büyürken bende büyüdüm bilinçlendim ☺️ sen cok iyi bir annesin 🐥
sedasyln Mehmettugra_ask hayır öyle düşünme neden bilinçsiz olasın. Benimde ilk çocuğum ama öğreniyorum herşeyii. Öyle düşünme canım benim. 🌸
sedaomur26 Mehmettugra_ask gece kontrol edin ateşi yoksa vermeyin Zaten vermişsiniz yaptırırken. Merak etmeyin birşey olmaz inşallah ☺️
Mehmettugra_ask sedaomur26 Bizde sizin gibi buyuruz inşallah, dogumdayken bebeğimle çok zor anlar geçirdik minik bir mucizeyle hayata tutundu o yüzden üzerine biraz fazla titriyor endişe ediyorum bu zamanlar da geçicek İnşallah
sedaomur26 Mehmettugra_ask Benim kızım da prematüre doğru 🥺 2 hafta kaldı ilk gün doktor herşeye hazırlıklı olun demişti. Sütumu ağlaya ağlaya sağiyordum… Çok şükür yinede rabbim beterinden korusun