yavrukussss Bebeğim 8 aylik elleriyle göğsünün üstüne kalkıyor ama ne sürünme ne emekleme ne emekleme pozisyonu almıyor oyleeece göğsünün etrafında 360 derece dönüyor ve istediğine yuvarlanarak ulaşıyor ben bu bebeğe napamda emekletem 🥰😂 Varmı önerisi olan
neslihan-87 yavrukussss Oyuncak koydum, önüne geçip şebeklik yaptım daha neler hiç faydası olmadı Birgün kendi kendine başladı şimdi feldir feldir oda oda geziyor☺
ZehraSareMom yavrukussss Benim ki de 2 gün önceye kadar aynıydı hatta direk yatıyordu hiç istemiyordu uğraşmıyordu pazar günü sabah süpriz yaptı ve emekleyerek odadan dışarıya çıktı ben şok bekleyin emekler yakındır bizde 8 ay 14 günlüğüz
yavrukussss neslihan-87 Kaç aylıkken feldir feldir gitti acaba benimkide o aşamaya gelirmi biz emekleme pozisyonu bile almiyoruzda😂
yavrukussss ZehraSareMom gercekten mi😍 Ya bizimki bide cesaret edemiyor korkuyor gibi böyle otururken öne eğiliyor ellerini yere koyup otururken ileri geri yapıyor ama öne eğilince pat dusuveriyor sonrada ağlama krizi🤷🤦 Benimkide zorlayınca biraz yativeriyo insAllah sizinki gibi birden emekler
irva yavrukussss Yeğenim de öyleydi dalga geçerdi kuzenim onunla panda gibi dönüyor diye.😅 10 aylıkken emeklemeye başladı.Şuan 1 yaşını doldurdu ama yürüme falan yok.Benim oğlum 6.ayda emeklemeye başladı bende biraz teşvik ediyordum ayaklarına destek veriyordum bazen.Ama kendi zaten inatçı hırslıydı.
yavrukussss irva Benim bebişim sonunda aynı sizin kuzenin olayına benzicek gibi geliyorsa hadi hayırlısı 😂
kaymakliekmekkadayifi irva ya benim kizimda 5 aylik ben dogdugundan beri ayaklarina destek veriyorum yuz ustu yattiginda simdi kendi basina poposunu kaldirip one dogru atlar gibi yapiyor insallah bizimkide sizinki gibi hemen emekler :)
g-k-s0212 yavrukussss her bebeğin gelişimi farklıdır çok zorlamadan yerde oynatın o hazır hissettiğinde emekleyecektir. Minik sesli toplar var emeklemeye teşvik eden. Onlara bakabilirsiniz
ZehraSareMom yavrukussss Bizim ki önce geri geri gitti ileriye gitmeye korkuyordu uğraşmadım gitmesi için kendisi düşe kalka emekledi olur insallah belki de hiç emeklemeden yürür belli mi olur ☺️
Ayfer2608 yavrukussss Merhaba yonca.gorgul Instagram dan takip edin emekleme ile ilgili Video lari var onlari izleyin. Ben oglumu 1 hafta icinde emeklettim mutlaka bakin.
yavrukussss Ayfer2608 baktım ama tam ne yaptığını anlamadım😂 Emekleme pozisyonuna getirmek yorum ben oğlumu bacaklarını o şekilde yapınca hemen duzeltiyor
Esmacetin yavrukussss olur yavas yavas bazı çocuk geç yapar ama peş peşe gelir herşehçyş bir bakmışın yaşında yürümeye başlamış dert etmr
yavrukussss ZehraSareMom geri geri de gitmiyor bakalım 🥴 Belkide emeklemeden yürür dedginiz gibi bende eşimde emeklememisiz