Cnra Bebeğimde süt, yumurta, buğday alerjisi çıktı. İki gündür patates ve şeftali de aynı belirtiler yaşandı. Bebeği böyle olan anneler neler yediriyosunuz acaba? Bir de ankara da gidip memnun kaldığınız bi alerji uzmanı var mı?
Kaganalis Cnra vallahi bende takip edeyim bu postu. Yada ilerleyen zamanlarda fikir alışverişi yapariz. 10 gun sonra biz de baslicaz. Sut yumurta bugday soya misir bizimde. Kendime bile yicek bulamoyorum cocuga ne yapicaz bakalim.
Cnra Kaan01 ayçiçek yağı da farklıymış her bebek farklı işte inşallah bi an önce hepimizi kurtuluruz🌺
Gullllllllllll 10 aylık oğlum fındık süt yumurta ve buğday ununa alerjisi var çok zor oluyor gerçekten ama alisiliyor ben daha çok sebze ağırlıklı yediriyorum ve süt urunlerini açtık artık yavas yavaş hepsini açacağız. inşallah bebeklerimiz zamnla her şeyi yerler.
Gullllllllllll Cnra 9 ayda açtık ilk önce firinda pişen şeyler sonra tencere en sonda yogurtun kendisini verdim tabi yumurta yok ve glutensiz un kullanıyorum sikayetlerimiz baya azaldı sadece yüzü hafif kızarıyor yiyince bu hafta içinde hastanede normal unla yaptığım keki yedirecegiz bakalım inşallah sorunsuz olur
Gullllllllllll Benimkide hiç ek gıda yemek istemiyor eline verirsem yiyor ama ben kaşıkla verince yemiyor yaa ne yapabilirim hiç bilmiyorum 😬
Cnra Gullllllllllll benimkide bi dönem öyleydi doktorumuz tamamen kesti ek gıdayı 3 hafta kadar daha sonra tekrar başlattı ama asla zorlamadım bi kaşık aldı daha fazla almak istemediyse bıraktım şimdi daha iyi o zamana göre
Gullllllllllll Cnra sebze ağırlıklı princli çorbalar yapıyorum kıyma vs yoğurt çorbasına başladık glutensiz undan pankek yapıyorum ama zorlanıyorum malesef inşallah bir an önce geçer hepimizin
Gullllllllllll Serengull_ 6 aydan önce kan testinde çıktı kolda çıkmadı geçen hafta kol testinde de çıktı
Gullllllllllll Kaganalis bnde 3 aya yakın yemedim sonra doktorum yavaş yavaş açmamı soykedi diyeti şimdi her şeyi yiyorum İnşallah sizde bir an önce başlarsınız
Kaganalis Gullllllllllll ay ins valla ya sut yumurta alistik derken bugday elimi kolumu bagladi. Kacinci ayda actiniz diyeti Pardon yazmışsınız smdi okudum:))
Gullllllllllll Serengull_ bizde kan olmadı ama saçı dahil her yerinde akıntılı yaralar oldu egzaması ve kaşıntısı çok siddetliydi Şimdide var ama baya hafifledi çok sukur