Ayseozer 4 ay 22 günlük bebeğim doktorum su vermemi istedi ama bebeğim suyu içemiyor boğazında kalıyor devamlı 1 aydır vermeye çalışıyorum ama olmuyor mama ve sütü içerken böyle bir sorun yaşamıyorum sizce ne yapmalıyım
KaderturanAlp Ayseozer ne ile veriyosun suyu ben 2. Ayından beri çay kaşığıyla az az veriyorum ilk başlarda içemiyordu ama alıştı şimdi güzel içiyor maşallah
Tuba Ayseozer benim oğlum 10 aylıkken başladı anca biraz su içmeye. 6 aylıkken tadımlıklar ile birlikte başladım ama sevmedi ve süt ağırlıklı beslendiği için su ihtiyacını giderdi. 4 aylık bebeğinin 1 çay kaşığı su içse bile yeterdir diye düşünüyorum 🤷🏼♀️
Deletedmom27337 Ayseozer kaşıkla damla damla alıştır. Yabancı tat geldiği için içmek istemiyorlar başta. Bn doğdugundan beri veriyorum su mama kullanıypruz. Doktorumuz ve ebemiz söyledi
Ayseozer Ayseozer Tuba doktorum her mamadan sonra önce bir çay kaşığı sonra bir tatlı kaşığı sonra bir fincan artır dedi
Vuslat23 Hava sıcak bebegımde 3 bucuk aylık 2 aydır duzenlı kucuk bıberonda suyunu verıyom ne zararı olcak sadece anne sutuyle beslenıyo , susuz kalmasın hava sıcak kendı içecegı kadar içiyo zaten
Veratuba Ayseozer mamada alsa emsede farketmiyor bizimde hep mama kullandı 6. Ayda başladık suya ek gıdayla
KaderturanAlp Ayseozer kaşık ile ver zaten ek gıdaya geçtiğinde daha kolay alışır öeme reddide yaşamazsın alışsın kaşıklan içmeye
Ayseozer Veratuba bu konuda Doktorlar bile ortak karara varamamis kimisi ger diyor kimisi verme ama bizimkisi zaten yutamiyor suyu sorun orda veremiyorum zaten 😊