Adaaylin Kızlar doğum yapalı 4 ay olacak adam gibi iştahım da yok ama öyle bir göbeğim var ki size anlatamam 4 aylık hamile gibi bildiğin şiş karnım bide sezeryan dikişimin üzerine düşüyor ya offf
yigitinanneesii Adaaylin bende aynı şekildeyim ama henüz doğum yapalı 13 gün oldu umarım geçer, korse kullanmalı mı ki faydası olur mı ?
Baharyvs Adaaylin merhaba bende 22 gün önce sezeryanla doğum yaptım doktorum tavsiyesi üzerine decathlon dan fitness kardiyo terleme kemeri aldım kullandim şu an hamile kalmadan önceki kilomdayim inanılmaz terleyerek ödem attırıyor ve günlük en az 3 lt su
Melikeeeecansuu Adaaylin benımde az var gobegım dedıgın gbı amalıyat yerıımın ustune dusuyor cok gıcık duruyor termal taytla jel aldım onun etkısı oluyorr yavas yavas gdıyor gbı sankı ölçüyorum
berenduha Aynı postu açacaktım İnan 3,5 ay önce doğum yaptım 4-5 aylık hamile gibiyim gitmiyor bu göbek
mza61 Ben doktorumun onayıyla 4gün sonra günde 2-3 saat kullanmaya başladım. Cok faydasını gördüm nerdeyse gitti göbek faZla beklemeden sarmak gerek.
Derya-37 Adaaylin 3 sene önceki göbek bıle duruyo bnm cnm hem kılo hem kaslarda yırtık olunca sarkiyo sarmak gerek ben saramadıydım smdı 4 Gun once 2.dogum oldu hafif sekılde sarmaya basladım sarktı ama ynede dha fazlasını engeller