MMuratHan Kızlar bebeğim iki ay 7 günlük falan 6.720 kg ve boyu da 62 cm sizce fazla mı hemşiresi normal iyi güzel dedi ama internette hep 5-5.5 kg aralığında olduğu yazıyor aklıma takıldı
MMuratHan Oykuaygun Aslında evet şu dönemde özellikle kafam allak bullak herkes iyi diyor doktoru hemşiresi falan kayınvalidem zayıf diyor iki aylık bebek 10 kg mı olacak anlamıyorum stres yaptım o yüzden
Denizanasiii MMuratHan Zayıf mi kayinvaliden abartmış biraz benimki 3 aylik 6 kilo gayet iyi bence masallah seninki
Oykuaygun MMuratHan o kayınvalideler her şeyi biliyor zaten bıraksan yemek yedirir çocuğa. Sen takma onu canını sıkma. Doktoru iyi diyorsa iyidir. oğlum 2. ayda 4 kiloydu şimdi, 3 aylık 5.300 falan
MMuratHan Oykuaygun Gerçekten öyle bıraksam yedirecekler yedirtmiyorum diye demedikleri kalmıyo ama umrumda değil ne yapsan yaranamazsın en iyisi takmamak
UmayZeynep İki aylıkken benimde bebeğim 6500 kilo 60 cm di. Şuan dört aylık 8 kilo 65 cm. Bebeğe sonuçta yemek yedirmiyoruz anne sütü yarıyorsa isterse 10 kilo olsun napalım diyet mi yaptıralım😅
MMuratHan UmayZeynep Aynen öyle sütüm az gibi bende ek klarak mama.veriykrum günde 3 kez 90 CC ama kaynanamlara gidince 6yı 7yi buluyor bebek kusuyo yediğini bu sefer de diyorum ki hani istemiyo yok diyolar mama yarıyo o yüzden kusuyo anlamıyorum bebek büyüyene kadar çile çekeceğim galiba