Etipuff_Suratt_Bebikk Merhaba sevgili anneler acemi anne olarak tecrübeli annelerden fikir istiyorum , kızımı yarın 1 aylık aşısına goturucem aşıdan sonra bizi neler bekliyo ateşi falan oluyomu oluyorsa ne yapıyorsunuz
Si_se_ta_be Etipuff_Suratt_Bebikk Ateş her bebekte olmaz ama aşı olduktan sonra 3 gün banyo yaptırmıyorsunuz , iğne yeri siserse pamuk ile kolonya sürüp biraz masaj yapın o bölgeye ateşi olursa da calpol ateş düşürücü verebilirsiniz 🌹
YigitEfeninAnnesii Etipuff_Suratt_Bebikk bizde dün olduk çok şükür ateş olmadı sadece banyo yaptıramayacam 3 gün o kadar 🥰
Yasemin38 Etipuff_Suratt_Bebikk bir sıkıntı olmuyor canım 1 ay aşısında. 2.ay aşısı olmaya gitmeden önce banyo yaptırki aşıdan sonra 3 gün banyo yapmaması gerekiyor aklında bulunsun. 3.ve 5.ayda da rota aşısı yaptırılıyor ücretli bir aşı
Gamiiak Etipuff_Suratt_Bebikk ikinci hepatit aşısı yan etkisi yok canım . Bişey olmuyor kızıma pazartesi yaptırdım bş sıkınto olmadı. O gün bnayoda yaptırdım hemşire yaptırabilirsin dedi🥰
Etipuff_Suratt_Bebikk Yasemin38 Yaaa onu duydum da kararsız kaldım yaptırmak konusunda çok gerekli bir aşı ise devlet neden yaptirmiyo , birde karma aşıların içinde zaten var diyolar amaaa bilmiyorum açıkçası
Vns_mina_21 Etipuff_Suratt_Bebikk benim 1 aylık bebeğim 2 gün önce yaptırdık ateş yapmadı aşı bana 1 gün yıkama dediler bu 2. Aşıda 3. Gün yıkamıcaz o gün banyo yaptırıp öyle getirirsin demişlerdi sadece
Nhlady Etipuff_Suratt_Bebikk Yok canim bir yan etkisi olmuyor 2 ay asisinda zor oluyor sadece bana banyoda yaotirabilirsin demislerdi banyida yaotiriyordum hergun bir sıkinti yasamadik
Eminerd Etipuff_Suratt_Bebikk 1 ay aşısı yan etki yapmıyor doğumda vurulan aşının 2.dozu diye biliyorum 😊