Kadifemsii aslihaleninannesi orada doğum yapmadım 2 yıl önce düşük sonrası kürtaj için 1500 vermiştik fiyatlarının çok yüksek olduğunu biliyorum sadece
Sedakcby aslihaleninannesi ameliyathane de anestezi olarak çalıştım orda 1 yıl. Fiyatlar malum uçuk ama hizmet olsun hastaya yaklaşım olsun bebeğin takibi hepsi çok iyidir. Fiyatı dert etmezseniz tavsiye ederim yani
Vildan2334 aslihaleninannesi ben yapacaktim yoldan ötürü vazgectim ozel saglik sigortam var muayene 245 normal 3500 sezaryen 4500 dü gecen sene fiyatları. Müdürüm orda doğum yapti asiri asiri memnun hatta dogumdan sonra emzirme danışmanlığı ve bebelle ilgili egitim veriyorlar ayrica bebek yogun bakimi olduğu icin de tercihlerim arasındaydı
Vildan2334 Kadifemsii ben yapacaktim yoldan ötürü vazgectim ozel saglik sigortam var muayene 245 normal 3500 sezaryen 4500 dü gecen sene fiyatları. Müdürüm orda doğum yapti asiri asiri memnun hatta dogumdan sonra emzirme danışmanlığı ve bebelle ilgili egitim veriyorlar ayrica bebek yogun bakimi olduğu icin de tercihlerim arasındaydı
aslihaleninannesi Kadifemsii As01 Ruzgarrr Sedakcby Vildan2334 Song Kadifemsii herkese cok tesekkurler ben ilk dogumumu orda yaptm mart 2019 du smdi 2. Ye hamileyim mart 2022 ye denk geliyor ucreti merak ettim:)
Kadifemsii Vildan2334 ilk gebeliğimde oraya gidiyordum sonrasındada devam ettim ama düşük yaptıktan sonra bi süre hamile kalamadım doktorun yaşım daha küçük 1 yıl bekle eğer gebelik olmazsa tahlil isteriz demesi üzerine başka hastanede başka doktora gittiğim gittiğim ay gebe kaldım çok şükür çok memnunum şuanki doktorumdan 🌸 benim arkadaşımın kardeşi medipolde çalışıyor herşey için o hastaneye gidiyorlar çokta memnunlar benim hassas zamanıma denk geldi malesef
Song Ben de orada dogum yaptım bır yık once 4600 tl epidural sezeryan yogun bakımı war ve dedıklerı gobı hızmet ıyıydı ama doktoru cok bekledık dogum yapacagım gun ıkıydı rabdevumuz beşte anca doguumum oldu.tum kontrllerı de orada yaptırdık
Vildan2334 Kadifemsii cok geçmiş olsun 🙏 ben sizi etiketledigimin farkinda bile değilim kusura bakmayin ☺