Prenses-annesi1 10 günlük tatile gidicez. Çiceklerim suyu çok seviyor sulamak içinde insan yok. Nasıl yapsakta solmasalar var mı bir fikri olan siz tatile giderken nasıl yapıyorsunuz bitkilerinizin sulamasını?
Sibelaslan Prenses-annesi1 kola şişesinin ucunu çok az delin içini ful suyla doldurun toprağa batırın damlaya damlaya nemlendiriyor çiçeklerinizde ölmez
Fun Prenses-annesi1 bunun bi çözümü vardı ya. Pet şişeyi delip toprağa mı gömüyoduk bi bakın isterseniz YouTube dan
Prenses-annesi1 Laden eve biz yokken başkasının girmesini istemiyor eşim bende dedim verelim anahtar komşuya diyede yok 😏
birkizannesi_ Annem şey yapardı,büyükçe leğeni az su doldururdu saksıları içine koyardı gelene kadar hiç bsey olmazdı çiçeklere
Cancansmom Prenses-annesi1 Türkiye’de kendi kendine sulama araclari satiliyorsa onlardan alabilirsiniz. Şu şekilde olabilir farklı türleri de var. Bizdekinin linkinden bulamadım. Ama tatilde çiçeklerimiz kurumamisti.
Sibelaslan Prenses-annesi1 https://resimyukle.io/r/on3aSbxYCF bu şekilde ve bu aparatlar çiçekçilerde var ucuZ
Tatlican Prenses-annesi1 büyük legene su kuyup bırakın kardesim osekilde yapiyo .Ben kimseye anahtar bırakmam yanlsilikla kapıyı ışığı suyu birseyi açık unutur diye
cikolatali_waffle Prenses-annesi1 çiçeğim yok ama arkadaşların dediği gibi leğenin içine saksı koyuyorlar duymuştum işe yaradığını.