Asya001 Kızlar bebeğim 4 ay 9 günlük havalar çok sıcak kilimada yok evimizde terliyor bebeğim siz su veriyormusunuz bebeğinize ben biraz vermek istiyorum
defneee09 Asya001 canım benim bebeğim 4 ay 14günlük çevrede herkes ver ver dediği için veriyorum çay kaşığı ile
Uraz58 Asya001 2,5 aylıktan beri veriyorum şuan 5 ay 15 günlük biberonu tutuyorum istedigi kadar içiyor. Lokur lokur hemde
Anekdot Asya001 2 aylıktan beri veriyorum 3 aylik olduk suan biberonla vermeye karar verdim çünkü bezini neredeyse hiç islatmiyor. 20 gunlukken doktorum her beslenmeden sonra ver demisti
defneee09 Asya001 çok terliyor kafası özellikle susuz kalmasın diye veriyorum. Başka arkadaşlarda yazacaktır kendine göre karar verirsin canım
Esraa35 4 ay 6 günlük sadece anne sütü ile besleniyor su vermiyorum İzmir’de yaşıyoruz 40 derece hava sıcaklığı mama ile beslenen bebeklere verilmesi gerekiyor diye biliyorum.
Tgbkrc Asya001 Benimde 4 ay 10 günlük hemşire su ver mutlaka dedi annemde söylemişti kaç defa ver çocuğa diye dinlememiştim artık veriyorum Sudan ne zarar gelebilir ki kaynatıp verdikten sonra