Arya-21- Bebeğim 5 haftalık ve doktorum orta derece kolik teşhisi koydu çok gazlı karnı gurul gurul öneriniz var mı , biogai- nurse ilaçları kullanıyoruz tribudat şurubu verdi doktorumuz lütfen yardımm
Egeanul Arya-21- karnına bol bol masaj ayaklarına da öyle. Gaz çıkartıcı hareketler yap dizlerini karna çekme gibi. Bir iki dakika yüz üstü yatır. Her emzirmeden ya da mama dan sonra mutlaka gazını çıkar.
minnakanneyimben Arya-21- Agır kolık vakasıydık sabah ögle akşam Rezeneli kimyon anason çayı aldı eşim aktardan ayak altlarını da anason yağı ile ovdum rahatladık denemekte fayda var deneyin
Pasa27 Arya-21- Canım hic bişeyin faydası olmuyor sadece sabır biz her şeyi denedik boşş 4.bucuk aylık hala gazı var
DamlaKardelen_ Biogaia ve sub simpleks kullanıyoruz kuzum etkisi oldu ama 50 günlük benim bebeğim belki bağırsakları geliştiği için de düzelmeye başlamış olabilir
Arya-21- DamlaKardelen_ kimyonlu çay hiç kullandınız mı acaba etrafımdan sürekli duyuyorum - doktorum da 12.hafta dan sonra düzelmeye başlayacak dedi 😔 kucağımda dahi ağlıyor
Arya-21- Egeanul sütüm yeterli olmadığı için günde 1 2 defa aptamil mama veriyorum bu yüzden olabilir mi sizce
Egeanul Arya-21- aptamil hem gaz hem kabız yapıyor sma comfort gazlı bebeklere özel canım ben kullandım memnundum
Arya-21- Egeanul Haklısınız ilk zamanlar sadece anne sütüyle günde 4-5 kez kakasını yapıyordu şimdi hem anne sütü hem mama gidiyoruz günde 1 e düştü ve çok zorlanıyor
minnakanneyimben Arya-21- hayır kendım içtim + her gece banyo sonrası anason yağı ile topuklarını asagıdan yukarı doğru masal yaptım