Limonnn Dün kontrolümüz vardı Demir ve b12 eksikliği varmış kan ilacını içmeyi hiç istemiyor bende uzun zaman vermemiştim sanırım ondan oldu sizlerin de oldu mu böyle bişey ☹️
AsafEymenAraf Limonnn Bizde de vardı maalesef. Ampul verdiler. Önce acilde vurdurduk ardından gün aşırı şırınga yardımıyla içirdik. Elhamdülillah ki iyi geldi
Mavilii Limonnn bizimde demiri ve b12’si düşük. Şuan b12 için iğne vurduruyoruz. Demiri için de ilaç kullaniyoruz. Ama o ilaci içirmek için neler yapıyorum bir bilseniz hiç içmek istemiyor:(
Limonnn Mavilii evet bizimki de içmek istemiyor damla kullanıyorduk istemiyordu onu şimdi bide öncesi damlaya çıktı günden nasıl vericem bilmiyorum ama tadı cidden çok kötü 😖
Mavilii AsafEymenAraf şırınga yardımıyla icirdik yazmişsınizda o yüzden sordum. Bizde vurduruyoruz b12 ilacini. Yorumunuz dikkatimi çekti acaba yanlış bisey mı yapıyoruz die düşündüm o yüzden sordum
Limonnn Mavilii aaa bana eczacı şırınga yardımıydı içir dedi ben içiriyorum 9 aylık olduğu için mi içir dedi acaba
Mavilii Limonnn b12 ilacini mı içir dedi?bildiğim kadarıyla b12 ilaçları icilmez. Kas içine enjekte edilir. Doktorunuza bi sorun. Biz vurduruyoruz düzenli bir şekilde. Bebeğim 15 aylık bu arada