ElmasArslan Arkadaşlar 15 gün oldu doğum yapalı mastid oldum onu atlattım şimdi göğüs ucum yara oldu kremler kullandım baya yollar denedim ama geçmiyor eczanede çalışan bir arkadaş Hindistan cevizinin yağını önerdi içlerinizde kullananlar bar mı ?? Yada daha hızlı tedavi edecek şeyler emzirmek içkence oluyor
Ozdesmom ElmasArslan Gümüş kapak kullanın. Bende 55 gün çektim göğüs ucu yarasını yarık yarık olmuştu ve kanıyordu denemediğim ilaç krem vs kalmadı en son gümüş kapak aldım çok şükür çok iyi geldi.
Elaninannesi2021 ElmasArslan soğanın suyunu göğsünün ucuna sür canım çok etkili benimki 2 günde geçti böyle yaparak.
Laden ElmasArslan tahinin üzerinde biriken yağı denediniz mi? Onca krem kullandım bir tek bu iyi gelmişti bana
Elaninannesi2021 ElmasArslan veya krem sürüp streç film ile göğsünü sarabilirsin müthiş yumuşak tutuyo nemli kalmasını sağlıyo
lingolingo berenduha ahahahah cikar kiz cikar bende korkuyodum ama cok sukur hic olmadan atlattim haff aci hissetigim an lansinoh suruyorum nasi bir kremse hemen etki ediyor
ElmasArslan Herkese teşekkür ederim gümüş kapağı duydum ama yorumlara falan baktım pek işe yaramadığını yazmışlardı ondan güvenmedim
tazeaane ElmasArslan canım bende doğum yapalı 53 gün oldu 17 gün çok ciddi anlamda çektim sonra gümüş kapak ve lansinoh kullandım. Bir göğsüm geçti birinin yarası devam ediyo. Şimdi yara olan göğsüm mastit oldu birde onunla uğraşıyorum sen nasıl geçirdin mastiti? Emziriyorum sütümü sağıyorum yok banamısın demedi hala şiş ve ağrı yapıyo 🤦♀️
ElmasArslan tazeaane canım ağlaya ağlaya emzirdim sıcak havlu ile tampon yaparak sağdım 2. yapmamda buzla sağdım sürekli şiş ağrıyan yerime zeytın yağı sürerek elimle masaj yaptım 2 güne geçti acile gittim mastid oldum dedim hemşirem antibiyotik kullanman gerekiyor dedi yazdırayım acilde dedim sana sadece parol verebiliriz dediler ısrar etmeme rağmen vermediler 12 saatte bir parol içtim birde normal doğum yaptım dikişim çok fazlaydı eksta onun agrıları parol ve sıcak soguk tampon emZirme ve masajla geçti şimdi de meme uçlarım çok hassas çok açıyor bide onu geçirseydim emzirmekten sakın vazgeçme Allah yar be yardımcımız olsun
Miskokulu2 Garmastan pomat çok iyi. Tahin yağı, Karabaş otu var onu kaynat suyunu sür bana çok iyi geldi. Ucunu çamaşırına değdirme aanında yara oluyor ne çektim. 2 ay oldu ama arada bir hala yara olup kanıyor. Bende türlü türlü yollar denedim bunlar iyi geldi
Efe35efe ElmasArslan göğüs ucu kremi sürüp buzdolabı poşetini göğsünüze bırakın nem kaybı olmadan hemen hızlı şekilde yaralarınız geçecektir