Elifhakan12 8.5 aylık kızım var. Mama önlüğü takmıyor ne yapsam taktıramadım. Önlüksüz yemek yediriyorum. Tişörtleri ve zıbınlarında yemek lekeleri oluştu. Çıkmıyor ne yapabilirim? Yardım olur musunuz?
Laden Elifhakan12 bende hiç çıkartamadım malesef. O yüzden kıyafetlerini genellikle beyaz alıyorum. Çamaşır suyuyla falan çıkıyor anca
TgbasultAn Elifhakan12 ben normalde doğal ürün kullanırım ama böyle lekeli beyaza yakın kıyafetleri 90 dereceye atıyorum deterjan yerinede camasır suyu koyuyorum 1,30 2 saat yıkamada cıkıyor
Narin9 Bende bekliyim burda. Beyaz kalıp sabunla çitikiyip makineye arıyorum sonra ama tam çıkmıyor yine
YazarAnne Ya bizde yeni başladık ek gıdalara… ama önlüğü de alıp ağzına atıyor. E tabi haliyle bütün kıyafetleri de leke oluyor. Beyaz sabunla bende önce yıkadım ama çıkmadı lekeleri.
AsafEymenAraf Elifhakan12 Porçöz leke çıkarıcının lekeleri çıkardığını duymuştum. Denemedim ama deneyebilirsiniz
Laden Elifhakan12 iki kere yıkıyorum çamaşır makinesinde yüksek derecede. Başka türlü çıkartamıyorum lekeleri malesef☺️