Tiroit kaynımın düğünü var mecbur gidecekmişiz ama vakalar arttı benim içim hiç rahat değil siz düğünlere gidiyor musunuz
GoGirl Tiroit acik havada olsa biz gitmiyoruz ama bu derece yakin degil. Simdi gtsen bir dert gitmesen bir dert.kayninin dugununede gtmesen eşin uzulebilir maskeyle gidip olabildigince dikkat ederdim sanirim.
Ogullarinaasikanne Tiroit valla mecburen gitmek zorunda kaldim. Kaynimin düğünü vardi temmuz başında ustelik kapali alanda. Vakalar kimin umrunda. Kisitlama olmaz ise kimseye de korona var gelemiyoruz diyemezsiniz adimiz gelin sonucta bu sefer hic mi bir yere gitmiyosunuz oluyor kendimden biliyorum maalesef 🤦keske hic bu kadar esnetilmeseydi
Tiroit GoGirl Ogullarinaasikanne Leyll bebeğimi bırakacak kimsem yok mecbur o da gelecek yakın olmasa gitmezdim zaten ama akrabalar da çok anlayışsız eşim de bebeğimi millete gösterme derdinde inşallah bişey olmaz
GoGirl Tiroit insallah cok hizli artiyor vakalar dugunde birilerinde vaka olmamasi mumkun degil uzak tutmaya çalışın bebegi bebek arabasinda ustunu örtün siz de maske çıkarmayın
puffthemagicdragon Tiroit eşlerin bebekleri millete gösterme aşkı…. Açık havada olduğu için şanslısınız. Rüzgarın esme yönünde oturun, kimseden size esmesin. Eşinizle çocuğunuzu çifte telliye kaldırmaması için önceden konuşun. Onu yapmayı da çok seviyorlar…