iki_prens_annesi Bilge_anne27 Sans cnm butun sorulari falan %100 doldrdnmu bide simdi bonus sorulari degitr bakalm belki cikar
iki_prens_annesi 2maviboncuk buyuk boy kutu cnm garnier temizleme suyu cikmis yukarda resmi attim tek bi urun sadece
iki_tospik_annesiii iki_prens_annesi Pazar günü bana da çıkmış öğlen 12 ye kadar süresi warmış ama ben 2 de gördüm süre dolduğu için kaybettim 🥲
iki_prens_annesi iki_tospik_annesiii He anldm cnm bildrm gelmiyo mu sana mailden takip etmk gerek aslinda
theAna iki_prens_annesi ne yaptınız hangisini değiştirdiniz? Bu x kutusu zaten sayılı çıkıyor çok az kişiye veriyorlar çıkmaz belki
iki_prens_annesi theAna bonus sorulari degistrdm ole cikti banada iki aydr cikmiyodu bu ay iki kutu cikti 🤭
[silindi] iki_prens_annesi bana da kutu çıkmış ama kaçırdım yaaa kac aydır ilk defa çıktı onu da kaçırdım 😀
theAna iki_prens_annesi bana normal kutu çıkıyor düzenli olarak ama bu x çıkmıyor 😑 neyse önemli değil çokta, teşekkür ederim siz de güle güle kullanın 😇
iki_tospik_annesiii iki_prens_annesi Gelmiş ama yayladaydım telefon çekmediği için görmemişim ayda bi sefer mi şansım war
2maviboncuk iki_prens_annesi Bana normal kutu temmuz kutusu çıkmıl bunada baktım ama bişey yok kısmet artık 😊