MelteMerve Merhaba kizlar, Üc gündür hastanedeydik kizimla az once ciktik eve geldik. 15 dknin icinde ateslendi ve havale gecirdi ne yapacagimi sasirdim. Cok korkunc bisey ve insana caresiz hissettiriyor. Aman ates deyip gecmeyelim dikkate alalim.
dolunay01 MelteMerve yaa vok geçmiş olsun en som bide 40 ı görmüştük düşmek bılmemıstı sızın kaça cıktı
Eda639 MelteMerve Çok geçmiş olsun dünden beri düşmüyor ateşi ilaç verdim ilik su ile duş aldırdım uyudu bunu okuyunca korktum
MelteMerve dolunay01 cok tesekkurler. havale aninda kacti bilmiyorum ölcmeye firsat kalmadi uykudan uyandi kafasinda biraz ates vardi yemek yedireyimde bi bakayim belki uyku sicakligidir dedim agzina bi lokma koydum yutamadi bile yavrum agzinda kldi. Sonra mahalleye ciktim kucagimda kizimla birileri yardim etti su falan döktük 3-4 dk sonra kendine geldi ambulansta 38.8 di havale anini bilmiyorum tabi.
TospikOglusum Eda639 Hemen acile götürün derim ateş tehlikelidir bizde gecrdik havale çok zor çok kötü bir duygu Allah’ım.kimseye yaşatmasın🙏🙏hala uzerimden atamadım hep.korku var içimde lütfen hafife almayın .anlamiyosunuz birden olan bişey
MelteMerve benbetul cok sukur iyi eeg falanda temiz cikti. Ama o korku insanin icine girdimi cikmiyor kacgündür uyuyamiyordum tekrar yukselicek atesi diye
Poncito Cok cok cok gecmis olsun benim hic tecrubem yok ne olursa hangi belirtide hemen ambulansi aramam lazim havale nasil bir sey oluyor
TospikOglusum Poncito Ateşlendi mi hemen hastane birden olan bişey nöbet geçirir gibi oluyo ve bebeğin dilinin kaçmaması ve nefes aldirmniz gerkiyo ateş tehlikeli
MelteMerve Poncito cok tesekkürler. Benim kizim gozlerini bi yere sabitledi kaldi baska hicbiyere bakmadi ve vücudunuda saldi hamur gibiydi rabbim beterledinden korusun
Ailemherseyim MelteMerve çok.gecmis olsn benm.oglumda havale.gecirmisti.o.yzdn atesten çok.korkarm 38 oldumu doktora goturuyrm hemen
MelteMerve Ailemherseyim cok gecmis olsun size de evet doktor bize de soyledi cok dikkatli olun artik diye
Deletedmom_29 MelteMerve çok geçmiş olsun Allah’ım bir daha yaşatmasın. Bu havaleden önce ateşi var mıydı?.
MelteMerve Deletedmom_29 cok tesekkurler. Bir kac gunluk suren burun tikanikligi vardi doktoruna goturdum salgin var dedi damla verdi gonderdi bi kac gun sonrada gun icinde gayet aktif ve neseliydi ikinci uykusundan uyandi kafasinda vardi hafif ates 10dk gecmeden de havale geciddi