Melllisa Ya sabah yumurtalı kahvaltı hazırlıyorum ama ara öğünler akşam yemeği aşırı zorlanıyorum bulamıyorum ya da yapasım gelmiyor hamilelik ve sıcakta etkili çocuk zayıfladı resmen aklıma hiçbişey de gelmiyor bulantılarım da engel ve psikolojik olarakta kötüyüm diye çocuk sadece mama içiyor 2 numara aç kalıyor gibi geliyor
Ah_neredeee_vah_neredeee Melllisa Kaç aylık canım bebeğin ?? Bence yaptığın yemeği iki günlük yap birde sabahları daha çok bulantılar yoğun oluyor geceden yapsan yemeğini daha kolaylık olr
Ygtakn Melllisa canım yemekleri 2 günlük yap ki rahat edersin mesala ben oğluma bezelya patates havuc kabak et sulu corba yapıyor swhriyeli tavuklı corba yapıyorum
Melllisa berenduha aldım ama içinde sürekli kış sebzeleri var bulunmuyor ki çorbaların çoğu kış sebzeli 😿
zeynepela2 Melllisa arınlı hayat , asrınlı hayat, bebeklik, esra nil tuncer sayfslarına bakabilirsin bnm işime yaramışlardı
Altunayin_annesi Melllisa karabugday pilavi domatesle guzel oluyor farkli corbalar bulabilirsiniz nefisyemektariflerinde ara ogunleri yogurt meyve misir smoothie vs olabilir
Ah_neredeee_vah_neredeee Melllisa Canım siz daha tadımlardasınızdır zaten çok sıkıntı yapma kendine 7. ay birimine kadar ufak ufak sebze haşla yoğurt ,yoğurt çorbaları yeterli olur zaten mama yemesi emmesi zaten en çok istenilen şey :) Ben yaşında diye düşündüm bebeğin
Aselkusveannesi Melllisa Sebzeli pilavlar yapabilirsin canım. Bezelye havuç patates kabak ne bulursan minik minik doğra içine
Egelim Melllisa Havuç, soğan, patates, sarımsak, ve kırmızı kapya biberi haşlayın. Daha sonra tavada az tereyağı ve buğday ununu kavurup, hepsini blenderden geçirip verebilirsiniz. Benim oğlum bayılarak yiyor bu çorbayı.
Melllisa Ah_neredeee_vah_neredeee malesef ben 4. Ayda başladım ek gıdaya o yüzden herşeyi yapmam lazım ama yetişemiyorum 😤😤😩
GozdemHilal Canım döndür döndür aynı şeyler zaten ne gelecek ki aklına azıcık sebze var dahil olan benim oğlum da 6 aylık kabak semizotu havuç kuzu Kiyma peyniralti suyu ve zeytinyağiyla çorba yaptım onu icti bugün ama içerik hep aynı ekleyip çıkarıyorum bı gün patates bezelye ekliyorum bı gün kıyma koymuyorum falan
Melllisa GozdemHilal kıyma veriyor musunuz bende verebilir miyim ya omlet tarzı şeyler olsa kolayda püre olunca çok zor oluyor
Derinsmommm Melllisa bebeğimin beslenme kitabı diye bir tarif kitabı aldım. Çok memnunum. Yaz-kış sebzeleri örnek menüler 24 aya kadar besleme planları var. Böyle bir kitap alabilirsin
Melllisa Derinsmommm nerden aldınız hemen alayım çünkü çocuk irmik ve pirinç unu yemekten irmik beyinli olacak