Gulsah_9221 lingolingo merhaba acaba hangi korunma yöntemini kullandinizda hamile kaldiniz? Merakimdan soruyorum yanlis anlamayin Saglikla büyütün insallah iki bebeginizide
Durum2021 Kalbimmm Sana sonuna kadar katılıyorum canım ama benim de riskim var hala dikişlerim acıyır ve süre kısa olduğu için ciddi komplikasyonlar olabilirmiş ya bana birşey olursa onlara kim bakacak
Kalbimmm Durum2021 haklısın canım onu bende düşünüyorum bende sezeryanlıyım doktorum sıkı takip yaparız kötü düşünüp canını sıkma dedi bence Allah’ım elbette güç kuvvet sağlık verir insallah yeter ki biz pes etmeyelim tevekkül edelim
Durum2021 lingolingo normal doğum sanırım sizin Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Durum2021 ikiPrensesAnnesi20Ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Sezeryanlımıydın sende
MerveAkty Durum2021 tam 1 sene arayla doğum yapmış biri olarak söyliyim şuana kadar bi sıkıntım olmadı 2.kizim 2 haftalık oldu 🥰 tandem emzirme yapıyorum kardeşine alıştı diyebilirim ayy cici diyor öpüyor falan 😁 2 side sezaryen doğum oldu bi zorluğu olmadı 🥰 hatta doktorum 2022 temmuzda bitane daha catlat gitsin diyor 🤣🤣 sen anasın yetersin ikisine de merak etme 🥰 Allah dağına göre kar verirmiş 💕💕
eminemre99 MerveAkty ayy canım ya maşallah hani Allah’ım vermiş canım ona bir şey diyemem . Sezeryan olan kadınlar en az iki yıl diyorlar hani öyle internetten baktığımda vücut dinlensin falan filan diyirlar sizde nasildi durum canım
Zehra-13 MerveAkty ben de hamileyim 4 aylık. Kızım 13 aylık. Emziriyorum. Tandem emzirme hakkında bilgi verir misiniz? Nasıl yaptınız? Kolostrum sütü büyük bebeğe kilo aldırdı mı? Büyük kızım zayıftı biraz hamile kaldığından beri iyice zayıfladı. Süt azaldı sanırım ondan. Siz nasıl bir yol izlediniz? Biraz bahseder misiniz?
Durum2021 Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim bu arada ismim İlknur dualarınızda bana yer verirseniz çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun Rabbim Eyler neylerse güzel eyler sonum selamet olsun inşallah🤲
Annee27 Durum2021 korkma doktoruma danis kimseyede kulak asma bende ayni durumdayim hatta suan son ayima girmek uzereyim bebegimde 1 yasina girmek uzere hamilelikte zorlanmadim galiba bebegimden öturu omun pesine kosturmaktan hamileligim aklima gelmedi bastaki bulantilara bile karsi koydum 💪 tek sorunum son haftalar agirlastigim ve bebegimde artik hareketlendigi icin nefessiz ve halsiz kalabiliyorum dogumdam sonra nasl zorluklar bekliyor bilemiyorm ama hamileligm ilkime gore daha iyiydi veya ben kosusturmaktan bisi anlamadim 😂
Durum2021 Annee27 Ne güzel Rabbim yardım etmiş.SaĞlıcakla alın kucağınıza Bizde bir randevu oluşturup detaylı bir görüşme yaptıktan sonra Sonuçta Allah’u teâlâ bile önce Anne demiş herhangi bir risk söz konusu olmazsa tabikide doğuracağım🤲🌸
Annee27 Durum2021 sen icini aklini ferah tut ins. Hic bisey olmaz cnm allah yardim ediyor. Tabiki gonül daha farkli olsun arada biraz zaman olsun isterdi ama takdir boyleymis. Biranlik tedbirsizlikle olabiliyor. Olsun elhamdulillah ikisi birlikte buyur. 🙏🏻😊
Zlg Durum2021 hayırlı olsun benim bebbegimde 6.5 aylikken hamile kalmisdim eşimde aldirsakmi acaba sorun olursa diye drla görüştük dr herhangi bi sorun olmayacağını söyledi ve eşime git evdekinin kafasına sık bakalm.sikabilecekmisin dedi ne alaka.dedi ve ayni sey olduğunu onunda canlı olduğunu söyledi bende çocuğuma cok uzuluyorum dedim ve o senin çocuğunda bu kimin coxugu dedi sadece son zamanlarda agrin oldugunda hic bwklemeyecksin hemen hastaneye geleceksin ic dikislerin acilirsa ic kanamadan gidersin en ufak agrida hemen gel demisdi ve syan 2yas va 7 ayliklar
tulayaluc Durum2021 Ssvd araştırsanız. Bu şekil de sağlıkla doğum yapan bir sürü kişi var. İstanbul da iseniz doktor önerebilirim değilseniz de Facebook ta Ssvd grubu var.
Defneninannesi1108 tulayaluc bunun icin 3-4 yil gerekiyor hanimefendinin bebegi 4 aylikmis. Bebek büyüdukce dikislere sorun aciliyor malesef suan asla normal yapamaz😒
Bisaniyebakarmisin Melllisa Bebeği aldırmak istedigin için mi esin senden boşanıyor ? Hallolmayacak şeyler değil ,hakkınızda hayırlısı olsun ama keşke karşılıklı güzelce konussaydiniz .
Bisaniyebakarmisin Bebeğini aldırma sakın ,sakın o hataya dusme . Rabbim neylerse güzel eyler . Akisina bırak . O cana kıyma ne olur . Rahme düştüğü an ruhu ufleniyor ,nasıl kiyacaksin o cana
MerveAkty eminemre99 bende Allaha şükür bi sıkıntı yok 😁 ilkinde çok yürüyüş spor yaptım ondan 3.gun kendi işimi yapabildim simdikinde kızımın peşinde koşmaktan sürekli ayaktaydım bundada 4.gun kendi işimi yaptım 🥰
eminemre99 MerveAkty anladım canım bnde dün eşime oyke bir soyledim aradan biraz zaman geçsin dedi istemiyor kendisi bn tek kardesim abi abla yok bunu kimse bilemez ben birlikte buuyiriz yeter ki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun kız erkek hiç fark etmez dedim evet biraz borç var mama falan nasıl alçam dedi ya bir şekilde buyur bir skilde olur dedim hani Allah’ım onun kısmeti ile verir dedim ama biraz tartıştık yaa Allah’ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir şekilde versin canım senin vücudun daha oturmamkstir hani biraz dinlensin diyor iyke bir şeyler diyor