SeraAslan Kızlar az önce kayınvalidem geldi,6 aylık bebeğimi artık tuvalete alıştırmam gerektiğini belirtti,kendisi çocuklarını 40 günlük tuvalete alıştırıyormuş, büyük oğlu 40 günlükken tuvaletini yapmayı öğrenmiş😂😂 bana bol bol sabırlar dileyebilir misiniz?
JackDaniels SeraAslan Yani tuvalet ileşimiyle alakalı çok video izledim. Fakat asla bana göre değil. Çünkü bebeğimle sürekli araca biniyorum veya bebek arabasıyla geziyoruz. Çok zor🤣 Allah sabır versin
Oykuaygun SeraAslan haklı kadın amaa benim çocum doğar doğmaz anne çiş dedi de tuvalete götürdüm 😂😂😂😂😂😂 Ayy neyse Allah sabır versin 😁
SeSa24 SeraAslan allah akıl fikir versin ne diyim oğlunun bez parası vermesine kıyamamıştır pinti. Nerden anlıyormuş tuvalete geldiğini agulamıyor bile kırklı çocuk. Bu yaşlılar unutuyor bence zamanında ne yaptıklarını sonra bir de yalan yanlış akıl verip seni beğenmiyorlar .
Aynurdefne SeSa24 Benim ki de her yaptığında değiştirme günah diyor. Çocuğu çişin üstünde oturtcam bez ziyan olmasın diye harika kafalar😂
Bitters SeraAslan bence siz çok geç kalmışsınız bu saatten sonra mümkün değil öğrenemez doğar doğmaz lazımlığa oturtmalıydınız 🤪 Allah size bol bol sabır, kayınvalidenize de akıl fikir versin inşallah 👌🏻😂
Gigyyy SeraAslan Ay evde sessli güldüm 😁Allah iyiliğini versin ya 🙈🙈🙈ek gıdaya da 1.Ayda başlamıştır kesin 😁
Gulceps SeraAslan aslına bakarsanız kayınvalideniz insanın doğal sürecini doğru tanımlamış bizleri beze mahkum edenlere laf etmeliyiz
Grlnl SeraAslan size karışmasına vir şey diyemem ama böyle bir şey var cidden. 😂 bir çok kişi var bunu yapan. Ama sizin çocuğunuzun bezi onu ilgilendirmez tabii
SeraAslan Grlnl ben de duydum böyle bir sey olduğunu hatta biraz okumuştum ama çok zor pek mantıklı gelmiyor
Woody SeraAslan Tuvalet İletişimi deniyor buna.6 aydan beri kızım kakasını tuvalete yapıyor. Çiş de büyük oranda tuvalete. Bakıcı olmasa çoktan bezi bırakmıştık
Bilge_anne27 Woody nasıl anlıyorsunuz kakasını ya da çişinin geldiğini 🤔 6.ay çok erken değil mi bunun için
SeraAslan Woody nasıl mümkün oldu? Ne yaptınız bunun için bebeğin gelişimi için cok önemli çiş eğitimi genelde 1 bucuk yaş diyorlar
Ndrg-12 SeraAslan kadın böbreğin anatomik yapısının içine etmiş bir de övünüyor mu? Sabır sabır bacım 😂
Woody Bilge_anne27 kakasını ıkınıp falan belli ediyordu. Çişi hala anlamıyorum ama ne zaman yaptıgını çözdüm zamanla genel olarak
Annem42 SeraAslan yaa ciddi misin canım sen sok oldum okurkrn nasıl yapmış aacaba 40günlük bebek. Anam suc bizde mi vay be yazıklar olsn bna 2oglumuda 3yasında alıstrdm cok gec kalmsm😁😁
GoGirl SeraAslan valla yapanlar var ben de o yürek yok. Sende de yoksa umarim kayinvalidem her seferinde tekrarlamaz bu konuyu
SeraAslan GoGirl uygulayanlar muhtemelen bilinçli, okuyarak yapıyorlardır diye düşünüyorum çocuğun kişilği için cok önemli tuvalet eğitimi
prensannesi1111 SeraAslan banada o sabirdan lazm canm 1 bucuk yasinda altna hem bez baglayip hemde yarm saatte bir tuvalete goturup cisini yapmasina zorliycakmsm ustelik kendini ifade edemiyor tam konusamiyor bile. Sabir sabir sabir
SeraAslan prensannesi1111 kimseye aldırmayın, bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz, bu konuda ne zaman hazır olduğunu en iyi siz anlarsınız.