Minikkusuumm Kızlar bebeğimle bütün gün evde yalnızız wcye bile zor gidiyodum beşiğe koyduğum an çıldırıyodu günde 10 dk 20 dk dursa bi sıkıntı yaşar mıyız bu arada oğlum 5 ay 20 günlük
Ygtakn Minikkusuumm canım doktor bana 15 ve 20 dk gecmicek sekilde yürütece koyabilirsin fazlası zarar dedi mecbur bende koyuyorum yoksa wc ye gitmek bile imkansz
Gunsss Minikkusuumm bende koydum canım şuan 10 aylığız heryere tırmanıyor yürüdü yürüyecek geç yürüyor parmak ucu basıyor falan diyorlar ama biz yaşamadık öyle bir sorun
MasalsMommy Minikkusuumm Bebeğin duruyorsa içinde koy canım. Yoksa mümkün değil bir şey yapmak. Benim bebeğim hiç durmadı onun içinde🥺
Ndrg-12 Minikkusuumm kızımı oturtuyorum ayaklarını da kontrol ediyorum ucuna basmıyor. İş yaparken tuvalete giderken vs çok iyi oluyor. Evi keşfetmeyi de öğrendi her şeyi inceliyor gidip yanına
[silindi] Bizde 6aylik olmak uzereyiz günde 10 15 dk koymaya başladım . Bende siz gibi uyanıkken lavaboya zor gidiyorum
Minikkusuumm MasalsMommy çokta durmuyor aslında bi 5 dk kadar anca duruyor günde 3 4 kere koymuş oluyorum benim bebeğim hiçbirşeyin içinde durmuyo bebek arabası kanguru mama sandalyesi yürüteç hep cabaliyo ağlıyo kucağıma almam için 🤦♀️
Ndrg-12 Minikkusuumm aynen evdeki her şey dikkatini çekiyor koştur koştur oraya gidiyor bakıyor inceliyor 😁