Omerinannesi342 2 sene olacak nerdeyse buruşuk bir göbeğim var 52 kilo ile hamile kaldım resmen 22 kilo aldım 😂😂😂 bu göbekten mekik yaparak kurtula bilir miyim? Veya tavsiyelerinizi alayım. Moral bozmayın ama yok geçmez vs gibisinden 😂
Glyernz Omerinannesi342 düzenli sporla sikilasmayacak göbek yok ben de 2 çocuk dogurdm küçük oğlum 4 aylık fırsat buldukça spor yapıyorum biraz alt karnım kaldı sadece. Ama tabi ben hem öncesinde hem de hamileyken Spor yapiyordum. Şu an sadece vermem gereken 2 kilom kaldı.saglikli beslenme ve haftada 3 4 gün sporla 1 ayda bile fark görürsünüz
JackDaniels Omerinannesi342 5.5 aylık oğlum. Bende çok kilo almıştım ama hepsini verdim bol su ve düzenli sporla hallolur merak etmeyin🙏🏻 Şuan hiç doğum yapmamış gibi göbeğim sezaryen olmasına rağmen
Tosbikhamza Omerinannesi342 Bende öyleyim 52 kilo ile hamile kaldım 22 kilo aldım 😁😁 Şimdi hiç bir yerim yok sarkık bir göbek kaldı ve ne yapmalıyız önerileri bekliyoruz 😌😁
Omerinannesi342 JackDaniels benimde Sezeryan çok zor gitmiyor göbeğim öyle aman aman kötü durmuyor ama buruşuk 😂😂
Glyernz Omerinannesi342 eğer yaparım diyorsan al bence benim pilates aletlerim var onlarla spor yapıyorum ama Instagram’da ecce keskin var çok güzel videoları var onlara da bakıp yavaş yavaş basit hareketlerle baslayabilirsin
JackDaniels Omerinannesi342 Benimde ilk zamanlar slime gibiydi🤣 Ama ciddi sporla toparlıyor ki pandemiden salona gidemedim evde kendi çapımda ne yapabildiysem🤣
JackDaniels Omerinannesi342 @Minisinannesi Flat bench lying leg raise, Toe Touchers, Reverse Crunch en çok bu hareketleri yaptım. Özellikle isimlerini yazdım ki yazarak tarif edemem🙏🏻💜
Omerinannesi342 Tosbikhamza ben mekik diye duydum ama bilmiyorum çünkü bizde sadece göbek kaldı kilo yok