Ges-25 4 ay iki günlük bebeğim var, emmiyor 15 gündür. Üç gündür süreli huzursuz ağlıyor durmuyor hep mızmızlanma , neden oluyor ne yapmak gerekir?
Tugbae Ges-25 4. Ay ataği o geçmiş olsun 😀yatarak emzirmeyi deneyin kesinlikle sakinleştiriyor bebeği yanında yatmak
Glyernz Ges-25 benimki de 4 ay 1 günlük sadece uykuluyken emiyor bende zorlamiyorum hepten kesilir diye. Genelde uyuyup uyanınca yada uykuluyken emiyor onun dışında hiç emmiyor hep huysuz sürekli mizmiz bazen kucakta bile durmuyor sabaha karşı bı uyanıyor sonrası hep mızmız zaten
tubasd Ges-25 bolca kucaklasin sarilin opun konusun sarki söyleyin dua okuyun. ben 4 ay atagindaki meme reddini ayakta ziplayip emzirerek aşmıştım biiznillah sizde deneyin az kalmis gececek inşaallah 🌸
endoplazmikretikulumiste Ges-25 4.Ay atağı…. Red ayıdır hersey reddedilir alayına isyan.. sakin ol biraz uzun sürecek ama geçecek
Tugbae Ges-25 ne yapsak memnun olmuyorlar daha çok ilgisini dağitmak lazım oyunlarla , dişarida hava aldirmaya çikarin bol bol sonrasinda çok rahat uyuyorlar
Ges-25 Glyernz benim de öyle aç kalıyor diye canım sıkılıyor çiş yapıyor mu karnı Doyuyor mu sizin minisin
Glyernz Ges-25 eskisi kadar yapmasa da çiş kaka yapiyor gün içinde ama zaten sıcak olduğu için çok fazla terliyor o yüzden cisi azaldı diye düşünüyorum çünkü kilosu iyi şuan doktor da zorlamamami söyledi. Zamanla düzelir diye umuyorum sizin ki düzelir bu atak dönemi en uzun dönem ve bitmesine sanırım 14 gün var
Ges-25 Glyernz Ya aç kalıyor diye kendimi çok suçlu hissediyorum üzülüyorrum bir an önce düzelsin sağlıkla büyüsünler inşallah