Melike1 10,5 aylık bebeğim 1,5 aydır sürekli ne versem tükürüyor hiç birşey yemiyor ne yaptıysam olmadı zorlamıyorum ama aşırı iştahsız aynı durumu yaşayan var mı neden olabilir ? Diş diyorum ama ne kadar sürecek böyle herşeyi dişe bağlıyorum
Defneninannesi1108 Melike1 9 aylikken ilk disi ciktii simdi 1 yasina girecekk hala öyle. O anda degisti sanirim 20 dis olana kadar düzelmeyecek
adelheid Melike1 46. Hafta atağı diye bir sey varmış. O döneme denk geliyor uzun ve yorucu bir atak zamanı imiş. Tamam atak tamam dış çıkarıyor aynı şekilde ben de ilk dişlerde sıkıntı yaşamadım . Bir sorun olmalı diyorum ama böyle tek lokma yemeden de olmaz sürekli sanırım. Bir yerde düzelirler inşallah 😊
Benanneyimanne Melike1 sanırım bu ayda hepsı aynı bızımde 10ay 20 gunluk 20 gundur herseyı agzından gerı cıkartıyor dılıyle ıtıyor normalde guzel yıyen bebek yemıyor hıc kılo almadı 20 gundur bu yuzden sabırla duzelmesını beklıyorum
Fencimam Bizdede aynı durum var yemek yemetyi seven Çoçuk gitti başka biri geldi sevdiği şeyleri bile öğürüp duruyor yemiyor sadece emiyor bu ay kilo bile alamadı bende post açtım çünkü anlam veremiyorum. Diş desen patladı rahatsız değil ateşi yok gazı yok
Melike1 Fencimam aynen bizde çok iştahlıydık ne versem yerdi 2 aydır dişte patlamıyor önceki dişlerde hiç problem yaşamadım
Benanneyimanne Fencimam bızde aynıyız yaa hıc kılo almamıs bu ay uzuldüm ama yapacak bırsey yok ıstemıyor zorlarsamda kusuyor yıyen bebek gıttı baska bırsey oldu 🙄🙄
Melike1 Defneninannesi1108 biz erken çıkardık 5. Ayda çıktı ozamanlar huysuzluk dışında problem yaşamadım.Bir bitseydi dişler rahatlayacak kuzular
Melike1 adelheid öyle umut ediyorum ne uyku uyuyor ne yiyor gerçekten perişanım 🤦🏻♀️Ataklar dışındada güneşli gün göremedik ama neyse 😂
Benanneyimanne Melike1 3 ana öğün verıyorım aralarda meyve verıyorum bazen meyvelı muhallebı yapıyorum yemedıgı ıcın bol bol emzırmeye calısıyorum bıran once duzelırler ınsallahh
Benanneyimanne Melike1 atak hesaplamadan baktıgımda atak donemınde 35 gun suruyormus bız bugun 34. Gundeyız ınsallah son bulur valla 😂😂😬