ilaydaergul Kızlar doğum yapalı 12 gün oldu bebeğim 3.250 gram doğdu 3.010 grama düştü. bugün doktora gittim hala doğum kilosuna ulaşmamış 3.150 gram ne yapmalıyım?
Bebektsk1 ilaydaergul buna en iyi çocuk doktoru cvp verir bence doktora sormalısın yada eğer bir sıkıntısı yoksa başka emzirmeye devam et alır kilo
Mlkko ilaydaergul bebekler doğduktan sonra zaten bi zayıflar şişkinliği gider sonra kilo almaya başlar. Benim oğlum da 1515 gr doğdu kilo alır diye bekliyoruz baktık 1480 falan oldu sorduğumda öyle demişlerdi endişelenmeyin
Ikram ilaydaergul sütün yeterli olduguna emin sn cnm takviye mama yap istersen ben emziriyordum üstüne 30 cc mama veriyordum toparlamstı
ilaydaergul Bebektsk1 doktor görünür de bi sıkıntı olmadığını gücünün kuvvetinin de yerinde olduğunu söyledi cumartesiye kadar zaman verdi gene kilo almazsa tahlil yaparız dedi
Oykuaygun ilaydaergul üzülme hiç oğlum 2500 doğdu 10 gün sonra hastaneden çıkarken 2535di anca kilo aldı. 1. Ayda 3500dü
ilaydaergul Ikram tek sapmada iki göğsümden 70 cc falan geliyor doktor da mamaya gerek yok sütün çok diyor
Oykuaygun ilaydaergul emzirmedim mama verdim. 10 tüm küvezde kaldı. Çok vermedi 15gr verdi. 10 gün hiç almamış