Ayse92 Bebeğim sürekli memede kalmak istio doktor da emzik ver rahat edersin dedi ama emziği almıo önce meme sanıo çekio çekio bakıo süt yok itio diliyle daha 21 günlük hangi marka emzik almamı önerirsiniz bide damaklı mı damaksz mı
Ugggg Ayse92 ben yarım damaklı verdim pek emdiği söylenemez ama benim için yeterli öyle memede kalmak istemez uyudumu pıt diye atar ağzından parkasida bebedor
Melismetee Ben her markayı her modeli aldım tek çarem avent fre flow oldu bitek bunu Azda olsa uykuya geçerken emiyor ucu ne yuvarlak ne damak düz birucu var. Ultra Air di sanırım onun ucuda aynı onuda alabilirsiniz.
dzafer Ben nuk damaklı emzik almıştım. Tutmadı sürekli attı. Avent soft bişeydi aldığımız bunu da canı isterse tutuyor. Ben özellikle uyku için kullanıyorum. Meme reddi yapmadı. Uykuya dalarken de emiyor, işi bitince atıyor 😊
Ballilokmaayse Ayse92 avent ultra soft canım bebeklerin en rahat alıştığı emzik anne göğüs ucuna çok yakın o yüzden çok rahat alışıyorlar
Babe Ayse92 avent ultra soft dogdugu gun aldi hala emiyor cok severek Ben seklini begenip avent soothie de aldim onu da sevdi