Dinaeliz Hanımlar ilk defa muhallebi yaptım bebeğime fakat nerede saklanır dolaba konurmu nasıl muhafaza edilir bilemedim yardımcı olurmusunuz
Mlkko Dinaeliz ben mama ile bir şey yaparsam yemediğini döküyorum malesef. mamayı 1 saat içinde tüketin dedikleri için güvenemiyorum bekleyince zararı olur diye
Nildailay Dinaeliz taze olmasına dikkat edin havalar sıcak ve bebeğe verilcek şeyi pişirip dolaba koyup tekrar ısıtmak çok doğru değik zaten kıvamı ve tadıda değişir yedirceğimiz zaman yeterli miıtar yapıp yedirip bitirmeniz daha doğru olur
Mom9870 Dinaeliz Şöyle verilecek şeyler taze olursa daha iyi olur yaptınız diyelim hemen yedirin kalanı da artık atsanız daha iyi olur. Sadece bu değil çoğu şey bekledikçe bakteri üretiyor.
annesinin_kizi Dinaeliz ben olsam yemediğini dökerdim Ki öylede yapıyorum o tarz şeyler artınca döküyorum
Dinaeliz Mom9870 şöyle söyliyim ek gıdaya yeni başlicaz muhallebi yaptım akşam için ölçekli yaptım doktorun verdiğine göre ama baya muhallebi kaldı cokda yemez diye düşünüyorum
Dinaeliz Dinaeliz yeni ek gıda sürecinde bebeklere günde kaç kaşık verilir muhallebi bilgi verirmisiini