Veyselaras Kızlar sizin beslenmeniz nasıl oğlumun bu aralar pek iştahı yok hiç içmiyor sütünü uyurken veriyorum uyanıkken sadece oynuyor diliyle ittiriyor içmek istemiyor sizinkinler nasıl kilosu iyiydi ama sanki bu aralar pek almadı
kucukprensinannesi Veyselaras 3 ay 7 günlük asla içmiyor zoraki içiriyorum bi tek geceleri uyku arasında içiyor
Seseff Veyselaras benim kızımda 4 aylık arada içmek istemediği öğünler oluyor mama içerken ağlıyor günü gününe asla tutmuyor sıcaklara yoruyorum belkide diş😶
Dlnugrluu Veyselaras benim kızımda 3 ay 2 günlük iki 3 gündür gündüzleri emmek istemiyorum verince ağlıyor gece uykuda tek güzel içiyor gündüz uykusu da yok uyumamak için ağlama krizine giriyor 🤦♀️
Veyselaras kucukprensinannesi Sabah sekizden beri toplasan 150 ml anca içti herkes iki saate 90 ml mama süt veriyormus acaba sağlık sorunu mu var 29 kontrol var ama şu iki gündür beni çok zorluyor
Burculiceee Veyselaras canım bir sorunu yoktur hava sıcak büyüme atağındadır benim oğlumda zorla içiyor mamayı büyüyecekler böyle böyle ne yapalım 🤗
Veyselaras kucukprensinannesi atak dönemi ne zamn oluyor nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama duzenliydi hep uykusu yemesi içmesi kolay kolay aglamazda q
Veyselaras Dlnugrluu Bizde de aynı durum ya sabahtan beri hiç içmedi aç kalıyor uyumuyor toplasan 2 saat uyudu çok gzl gündüz uykusu vardı o da gitti
Veyselaras Burculiceee 100 ml sütü zorla yarimsaatte icirdim artık geçsin artık bu dönemler onlar mahvaluyorlar sankim kendimi geçtim de
Arenilay- Veyselaras 3 ay 12 günlük kuzum vallahi itişiyoruz dili geçtim eliyle itiyo bide 😂 mamayı gördümü ağlıyor sıpam ya ama gün içi uykusu iyi olduğu için tam uykuya dalarken veriyorum hemen sıkıntı olmuyor kiloda 1 haftada 280 gram almıs o kadar da olur🤭
Veyselaras Arenilay- benim ki de daha düne kadar çok gzl uyurdu şimdi o uykusu da kalmadı yemiyorda kilo alımı da durdu anca gece alarm kuruyorum gece uykudayken tam anlamıyla içiyor yarın kontrole goturcem ama inşallah başka bir sorun yoktur
Burculiceee Veyselaras bende biran önce bitsin diye bakıyorum şu ilk 2 seneyi gözden çıkardım valla ben
Arenilay- Veyselaras düzelir annesi Allah beterinden korusun inşallah hemen geçerde mamasını yemeye başlar🌸
Hazal8 Veyselaras Benimde 3 ay 11 günlük geçen hafta aynı sorunu yaşadık bu yüzden doktora götürdüm normalmiş uykuluyken ver azda olsa içer bebeğimin kilosu 6.500 gram doktor iyi dedi
Veyselaras Hazal8 ben kendim tartım geçen hafta da 7 kiloydu bu hafdada aynı kilosu normal biliyorum ama üç gündür yetmeyince endişeleniyorum
Hazal8 Veyselaras bizde 4 gün falan sürdü anne olmak çok zor bisey olucak korkusu oluyor hep inslh geçer korkmayın