TheBaby Metecikmom Ben kullanıyorum. Gerçekten gaz sancısına birebir. 2 ay 20 günlük 6 kg canım. Kiloda aldırıyor
gulapikk Metecikmom ben kullandım bebeğim gazlı ve kabız bir bebekti çok işe yaradı, bebeğimin çok şükür ki kilo alımı da gayet iyi
Ayazimm58 Metecikmom 2 aydir kullaniyorum kabizlik vardi oglumda onunla yapmaya basladi ama rengi yeşil hep kilo alımı da iyi
TheBaby Metecikmom Yooo sorun yok. İçiyor. Ama içemeyenler içine 2 damla vanilya şurubu damlatıyormuş.
Tugceata Bebeğim 7 buçuk aylık hala conformile devam ediyorum gayet memnunum gaz sancısını yok denecek kadar hafifletti kilo alımıda çok iyi.
TheBaby Tugceata Bişey sorucam ya sizde arada ishal yapıyomu mama. Bende sadece arada bu sorun oluyor
Tugceata TheBaby Yok hiç ishal sorunu yaşamadık sadece diş çıkarırken 3,4 gün bağırsak düzeni bozuldu.
Tugceata Metecikmom 5 ay emdi oğlum hem mama hem meme gidiyorduk sütüm kesildi sonrasında şimdi ek gıda ve mama ilerliyoruz.
Ayazimm58 Metecikmom Bugun doktor demir var icerisinde ondan yesil yapabilir ishal degilse sorun yokmus
Baharbek Metecikmom ben 3. Aya kadar kullandım gaz ve kabızlık sorunu olmasın diye sonra normal Aptamile geçtim comformil daha fazla kilo aldırmıştı benimkine normal aptamilde 1 kiloya yakın aldı, comformille 1bucuk kilo almıştı ayda