Durununannesi_ Bebeğin kafasındaki konak için bir şey yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz neler? Az diye şimdiye kadar bir şey yapmamıştım, çoğaldı biraz.
Zeyyy Durununannesi_ aylardır konu vardı zeytin yağı falan hiç ise yaramadı uğraşma radix diye markanın haşhaş bebeklere özel şampuanı var konak pullanma kepek azaltır diyo 2 yıkamaya tertemiz oldu kızımın kafası
Rose21 Durununannesi_ zeytinyağı sürdük. 1 saat beklettim kafasına şapka veya örtü geçirdim. Banyo sırasında sampuanladıktan sonra yavaş yavaş biraz güçlü tabi acıtmayacak şekilde tarakla tersine taradım. 3.yıkamadan sonra bitti. Mustela şampuan kullanıyorum. Normal bebekler için olanını. Doktorların bazısı asidik diye tavsiye etmiyor zeytinyağını ama büyüklerimiz denemiş ve işe yaramışsa uygularım ve çok şükür bu da ise yaradı. Yapıp yapmamak size kalmış. Sadece bir tavsiye...
Mamy Durununannesi_ biobaby şampuan iki yıkamada kökten çözüm hanfendi kesinlikle tavsiye ederim benim oğlumda aşırı yoğundu eczacıya danıştı eşim onu önermiş gerçekten mükemmel ötesi aşka pişman olmaSınız
Erdemkayraninannesi Hindistan cevizi yağı iyi geliyor mus diye duymuştum ama kullanmadım ben bi arastirin istersenjz
Dln Durununannesi_ banyodan once bir cay kasigi zytinyagi ve cay kasiginin ucuna karbonati karistirip suruyordum kafasina.sapka gecirip 15 20 dk bekleyip tariyordum sonra yikiyordum.cok sukur gecti 3 4 yikamaya anca geciyor ama.
Ece06 Durununannesi_ kesinlikle vazelin 1-2 güne komple geçiyor .... duşa sokmadan 45 dk önce sürün sonra Konak tarağı ile bastırmadan normal tarayın aşağı yukarı fark etmiyor ardından pıt pıt çıktığını göreceksiniz sonra mustelanın köpük Konak şampuanı var onunla da yıkabilirsiniz o bayağı iyi gelmişti benim bebeğime
NekwaSultan Durununannesi_ bebe yagi ya da herhangi bir yagla banyo önce su yarim saat fln tara sonra yika dökülüyor 😉
Gizemmyigit Durununannesi_ zeytinyağı zeytinyağı dediler 5 aydr azalmadı burda okudum bende başka postta bebek yağı diye. 2 oldu sürüyorm bitti konak fln kalmadı. Bilseydim çok çok önceden kullanırdım. Kesinlikle tavsiye ederim