Donebaris Bugun 2. Ay asimiz vardi 6250 olmus 1 ayda 1.250almis mama ile besleniyoruz sutum yetmiyo bana mama verme dedi ebe cok almis dedi boyu 61 cm mamayi kesersem ac kalcak
Ozge8_ Donebaris sütünüzün yetmediğini nerden cıkardınız canım kesildi falan mı sutunuzu Artıracak cozum bulalım bebegıniz memenızı tutuyor mu acaba
zhrayca2001 Donebaris benim bebeğimde 2 aylık yarın aşımız var bakalım kaç kilo almış bende merak ediyorum
Donebaris Ozge8_ meneti emiyo 5 dakja sonra basiyo cigligi ne yapsam almiyo meme ucumice donuktu ilklerse emziremedim evde tektim yemek yiyemedim sutum azaldi mamaya basladik simdi var sutum bu kezde doymuyo bu ya aglayip duruyo mana vermezeem
Sevinc24 Donebaris ağlaması doymadığı için değil ki kızım 2 aylık her akşam memeyi almıyor ağlıyor gazdan ayakta emziriyorum bazen geceye doğru geçiyor vermeyin sütünüz varsa ayağına masaj yapın uykuda verin ne bileyim son çare vermelisiniz bence
Donebaris Sevinc24 ama mamayi verince uyuyup kaliyo bnde istemezmiyim emzirmeyi cocuk kipkirmizi oluyo aglamaktan
Sevinc24 Donebaris mamayla alakası yok çocuklar belli bi saat ağlıyor zaten kucağımızda gezdiriyoruz benim kızım 11.buçukta başlıyor gece 3 e 4 e kadar uyumuyor çok ağlayınca battaniyeyle sallıyoruz uyuyor sakinleşiyor sonra emiyor
Sevinc24 Donebaris ayrıca çocuğun kilosu iyiyse mama verilmez benim ilk kızımda ağlıyordu kolikti dediğiniz gibi mama verirdik susar uyurdu doktor bırak dedi bıraktım hep uyanırdı geceleri saat başı belki sütüm azdı ama kilosu hep iyiydi
Morusevenanne Donebaris benim oğlan 5 aylık hala akşamları aglama krizlerimiz memeyi reddetme bu doymadıgı anlamına gelmiyor ki gayet güzel kilo alıyor. Gazdan ağlıyordur o. Bizim oğlan uyku uyumazdı gece 3 lere kadar takla atardık.
zhrayca2001 Donebaris benimki de 2 hafta önca 5300 gramdı 1 haftada 600 gr alıyo hesaplarıma göre şimdi benimkide öyledir muhtemelen ama bana az emzir dese bile yapmam dediğini çocuğumun doyması daha önemli benim için
3434 Donebaris fazlaysa fazla canım alla halla aç mı kalsın ee sütünüz yok ne ile beslencek mecbur mama yapıcak nişii yok ya saçmalamasınlar
DOLANDIRICI Donebaris bi arkadidimin cocugu suan 3 aylik olmak uzere 7 kilo var yani ama sutun yetiosa mama verme derim bnm sutum kesildi o yuzden mama veriorm doktorunu dinle genede
Melikeeeecansuu Donebaris bnm bebegımde 40 günlükken 6 kıloydu cok yada az demedı kılosu ıyı dedı şuan 2 ay 10 gunluguz 6500 yada 7 kılo olmustr kılo cok almış mama bırak demesı sacma
Donebaris Melikeeeecansuu masallah ❤hep oyle diyo bana sanki bnden sut fiskiriyo ben bebekten sakliyorum var ama yetmiyo emiyo agliyo mama verince uyuya kaliyo doyup
Melikeeeecansuu Donebaris kuzum bosver sen bazen herkes cok bos konusuyor konu bebege gelınce üzme o guzel kalbını❤️😍 yerı gelecek zayıflıcak yerı gelıcek tombıs olacak herseye laf yapacaklr
Grlnl Donebaris büyük ihtimalle gazdan dolayıdır hafif dik tutarak emzirmeye çalışın ben yatakta dik hafif nasıl anlatayım yatağın üstünde hafif zıplayarak emziriyordum öyle öyle uzatmıştım emme süresini